Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2021 рік

Проєкти рішень на чергову 18 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про укладання угоди про співробітництво між Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області  та Оратівською селищною радою у сфері надання адміністративних послуг.

2.Про  Статут загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів Оратівської селищної ради Вінницької області (в новій редакції).

3. Про погодження надання у користування ділянок надр, що містять корисні копалини місцевого значення.

4. Про погодження  Переліку  платних  послуг які  можуть надаватися комунальним закладом  Оратівська дитячо-юнацька спортивна школа.

5. Про Програму «Безбар’єрна Оратівщина» Оратівської селищної територіальної  громади на 2022-2024 роки.

6. Про внесення змін до рішення 12 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 30.09.2021 року №727 «Про ліквідацію закладів культури Оратівської селищної територіальної громади».

7. Про затвердження структури та чисельності комунального закладу «Оратівський Центр культури та дозвілля»

8. Про надання  дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування артезіанської свердловини.

9. Про надання  дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування артезіанської свердловини.

10. Про внесення змін до рішення.

11. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.

13 .Про погодження надання у користування ділянок надр, що містять корисні копалини місцевого значення.

14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості)

15. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

16. Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

19. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства

20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва.

21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

23. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Сологубівка Вінницького району, Вінницької області

25. Про поновлення договорів оренди земель сільськогосподарського призначення невитребуваних земельних часток (паїв).

Додаток до рішення

26. Про погодження надання у користування ділянок надр, що містять корисні копалини місцевого значення.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (під проектними дорогами) на території Оратівської селищної ради) Вінницького району Вінницької області (колишньої Новоживотівської сільської ради Оратівського району)

Додаток до рішення 

28. Про скасування рішення 11 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 30.08.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хіміч С. М.»

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТАК-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул. Зелена, 80А, в с. Човновиця, Оратівської селищної ради, Вінницької області.

30. Про укладання угоди про співробітництво між Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області  та Оратівською селищною радою у сфері надання адміністративних послуг.

31. Про надання  дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування  для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

32. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення   земельних ділянок  в оренду громадянам: Мартинюку Олександру Вікторовичу, Березняку Івану Васильовичу, Чернюку Олександру Івановичу, Валіневичу Івану Івановичу, Юзві Юрію Васильовичу та Миронюку Юрію Микитовичу, зі зміною цільового призначення з «для сінокосіння та випасання худоби» на «для городництва»  за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які розташовані на території Оратівської територіальної громади (за межами с.Яблуновиця), Вінницького району, Вінницької області.

Додаток до рішення

33. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення   земельної ділянки  в оренду для городництва (код згідно КВЦПЗ - 01.07) гр. Ставничому Сергію Анатолійовичу за межами с. Новоживотів на території Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області .

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Кириленку Віталію Олексійовичу, для іншого сільськогосподарського призначення, яка розташована на території  Оратівської селищної ради (за межами с.Чагів), Вінницького району Вінницької області

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (код КВЦПЗ - 01.13) гр. Сопонюк Петро Леонідович вулиця Заїки 5б за межами населеного пункту с.Чагів на території Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СВІТАНОК», для іншого сільськогосподарського призначення, за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована на території  Оратівської селищної ради за межами с.Синарна, Вінницького району Вінницької області

37. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

38. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору  оренди землі  № 1-462 від  04.12.2015 року.  

39. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  № 1-13 від  28.05.2015 року.

40. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  № 1-463 від  04.12.2015 року.

41. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  № 1-12 від  28.05.2015 року.

42. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  № 1-460 від  04.12.2015 року.  

43. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  № 1-461 від  04.12.2015 року . 

44. Про передачу майна комунальному підприємству (КП) «Оратівкомунсервіс».

 

45. Про спрямування коштів  від оренди майна.

46. Про порядок і норматив відрахування унітарними підприємствами, що належать до комунальної власності територіальної громади  частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності  до загального фонду   бюджету селищної територіальної громади у 2022 році.

47.  Про бюджет Оратівської селищної  територіальної громади на 2022  рік.

Пояснююча

Додатки до рішення

48. Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року№191 «Про  бюджет Оратівської  селищної територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)

Додатки до рішення

49. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної  ради 8 скликання від 06 липня 2021 року «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу».

50. Про директора комунального некомерційного підприємства «Оратівська лікарня планового лікування» Оратівської селищної ради

 

51. Про розгляд заяв громадян

52. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

53. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки(паю) в натурі (на місцевості)

54.Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

55. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для городництва.

56. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва

57. Про надання  дозволу  на проведення експертної грошової оцінки на земельну ділянку

58. Про надання  дозволу  на проведення експертної грошової оцінки на земельну ділянку.

59. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства

60. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність

63. Про прийняття у земельних ділянок державної власності у комунальну власність

64. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

 

65. Про затвердження Порядку  компенсації за пільгове  перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах    

66. Про затвердження Порядку  компенсації за пільгове  перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах   

67. Про затвердження  Порядку відшкодування вартості знижки на абонентську плату за користування стаціонарним телефоном окремим категоріям громадян  Оратівської селищної територіальної громади

68. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду Оратівському РайСТ, Пастушенку Анатолію Валерійовичу, Хом’ячук Ніні Іванівні, АТ «Райффайзен банк АВАЛЬ», КУ «Оратівського районного трудового архіву», Фонду соціального страхування України у Вінницькій області, Педоричу Андрію Васильовичу, Крицькій Тетяні Василівні, Шевчук Оксані Юріївні для будівництва та обслуговування інших  будівель громадської забудови, за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Героїв Майдану, 86 в смт  Оратів, Оратівського  району Вінницької області

 

 

Проєкти рішень на чергову 16 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про внесення змін до 5 позачергової сесії 8 скликання від 16 березня 2021 року «Про Програму благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

2. Про внесення змін до структури та штатної чисельності ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Чагів.

3. Про Програму надання одноразової  допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування на 2022-2025 роки.

4. Про Цільову програму роботи з обдарованою молоддю Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

5. Про Цільову соціальну програму оздоровлення, відпочинку дітей і молоді Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

6. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

7. Про  програму організації харчування в закладах освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

8. Про затвердження цільової соціальної програми «Шкільний автобус» Оратівської селищної територіальної громадина 2022-2025 роки.

9. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Оратівської селищної ради на 2022 рік

10. Про здійснення повноважень у сфері державної регуляторної політики в Оратівській селищній раді.

11. Про звіт Оратівського селищного голови Лошак Г. В. про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради у 2021 році.

12.  Про проєкти розвитку Оратівської селищної ради, що подаються для участі у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» у 2021-2022 роках.

13.  Про зміну місцезнаходження та  нову редакцію Положення про службу  у справах дітей Оратівської селищної ради.

14. Про Комплексну програму підтримки сім’ї, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству, попередження торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків в Оратівській селищній територіальній громаді на 2022 -2024 роки

15. Про  програму «Майбутнє Оратівщини в збереженні здоровя громадян» на 2022 рік.

16. Про  Програму соціального захисту жителів  Оратівської селищної  територіальної  громади на 2022-2024 роки.

17. Про  програму ремонту  доріг  Оратівської селищної територіальної громади на  2022-2024 роки.

18. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Оратівської селищної територіальної громади за 2021 рік та Програму економічного і соціального розвитку Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

19. Про  Програму  охорони  та  покращення  стану  навколишнього природного середовища Оратівської селищної  територіальної громади на 2022-2024 роки.

20. Про затвердження Програми розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини на 2022- 2024 роки.

21. Про затвердження Програми розвитку архівної справи в  Оратівській селищній територіальній громаді на 2022 – 2024 роки.

22. Про Програму благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власністьдля ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб шляхом продажу права оренди на земельних торгах на території Скоморошківської сільської ради Оратівського району Вінницької області.

26. Про надання дозволу на розробку технчної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

27. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

28. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства

29. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  для ведення особистого селянського господарства.

32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

для ведення особистого селянського господарства.

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

34. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

35.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва.

36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів із земель комунальної власності.

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

38. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для городництва.

39. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

40.Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для сінокосіння та випасання худоби.

41. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведенняземельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

42. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Оратівської селищної ради.

43.Про поновлення договорів оренди земель сільськогосподарського призначення невитребуваних земельних часток (паїв)

44. Про надання в оренду СФГ «Калина» земельних ділянок за рахунок невитребуваних земельних часток (паїв).

45. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ – 03.03 ) Оратівська районна державна лікарня ветеринарної медицини смт  Оратів, вул. Грушевського, 4 Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області.

46. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код КВЦПЗ -03.4) релігійній громаді парафії Святого Станіслава Римсько-Католицької церкви в смт Оратів, вул. Героїв Майдану Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області

47. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок в оренду ТОВ «ТАК-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул. Центральна, 5, в с. Озерне, Оратівської селищної ради, Вінницької області.

48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Булаївській Зінаїді Андріївні, Булаївському Сергію Івановичу, Гонтар Наталії Іванівні для ведення фермерського господарства, на території Оратівської селищної ради Оратівського району Вінницької області за межами населеного пункту

49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СВК "МАЯК" для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

51. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для сінокосіння і випасання худоби (код КВЦПЗ – 01.08) Грабчаку Анатолію Григоровичу за межами с. Оратівка на території Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області

52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Шиманському Артуру Васильовичу для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Оратівської селищної ради Оратівського району Вінницької області

53. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок в оренду ТОВ «ТАК-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по по вул. Зелена, 85, в с. Човновиця, Оратівської селищної ради, Вінницької області

54. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТАК-АГРО» для ведення товарногосільськогосподарського виробництва по вул. Зелена, 80А, в с. Човновиця, Оратівської селищної ради, Вінницької області.

55. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Якимівської сільської ради  Оратівського району (новоутвореного Вінницького району Вінницької області.

56. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  № 1003 від  21.11.2014 року.

57.Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  № 1004 від  21.11.2014 року

58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОШЛЯХБУД», для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) за рахунок земель запасу комунальної власності, яка розташована смт Оратів, вул. Хмельницького, 8а, Вінницького району Вінницької області

59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  громадянам для ведення особистого селянського господарства, із земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту на території Лопатинської  сільської ради, Оратівського району Вінницької області

60. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

61. Про розгляд заяв громадян.

62. Про внесення змін до рішення.

63.Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

64. Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва.

66.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

67.Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

68. Про надання дозволу на розробку технчної документації з землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

69.Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

70. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

71.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  громадянам для ведення особистого селянського господарства, із земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту на території Кошланівської сільської ради, Оратівського району Вінницької області.

73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Яремчуку Олександру Васильовичу для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення на території Оратівської селищної ради Вінницького району (колишньої Чагівської сільської ради Оратівського району) Вінницької області

75. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код згідно КВЦПЗ - 01.01)  гр. Компанець Наталія Михайлівна за межами населених пунктів Вінницького району Вінницької області

76. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Релігійній організації «Релігійна громада парафії Святого Архістратига Михаїла с. Якимівка Оратівського району Вінницько-Тульчинської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)

77. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код КВЦПЗ – 03.04) Релігійній організації «Релігійна громада парафії Святого Архістратига Михаїла с. Якимівка Оратівського району Вінницько-Тульчинської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)

78. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Баланчук Ю.В.)

79. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(гр. Бойкова С.С.)

80. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Боролюк В.Л.)

81. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Демиденко Ю.В.)

82. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Жарлінській Т.В.)

83. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Касяненко О. В.)

84. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(гр.Ковалю О.Г.)

85. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Мазуренко О.А.)

86. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Мазуренко М.А.)

87. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Марчевському І.В.)

88. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Машталеру В.С.)

89. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Машталер Т.В.)

90. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр. Табачук Н.І.)

91. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (гр.Тарасюк Т.Т.)

92. Про Програму підтримки КУ "Оратівська редакція радіомовлення" щодо забезпечення поінформованості населення Оратівської селищної територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

93. Про заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради.

94. Про керуючого справами (секретаря)  виконавчого комітету селищної ради.

95.  Про передачу майна службі  у справах дітей Оратівської  селищної ради.

96.Про передачу майна відділу соціального забезпечення  та охорони здоровя селищної ради.

97. Про  внесення змін до програми «Майбутнє Оратівщини в збереженні здоровя громадян» на 2021 рік

98. Про Програму інформатизації Оратівської селлищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

99. Про  внесення змін до Програми   розвитку культури, туризму, збереження та охорони культурної спадщини в Оратівській селищній територіальній громаді на 2021 рік.

100. Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року№191 «Про  бюджет Оратівської  селищної територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами).

Додатки.

Пояснююча записка 

101. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

102. Про відмову у затвердженні Проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Шпорталюк А.С.

103. Про відмову у затвердженні Проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Шпорталюк Н.Л.

 

 

Проєкти рішень на чергову 15 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про ліквідацію Вербівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) "Теремок" Оратівської селищної ради Вінницької області.

2. Про відкриття в с. Вербівка віддаленої групи Скоморошківського закладу дошкільної освіти "Дзвіночок".

3. Про ліквідацію Животівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) "Калинка" Оратівської селищної ради Вінницької області.

4. Про відкриття в с. Животівка віддаленої групи Новоживотівського закладу дошкільної освіти "Сонечко".

5. Про ліквідацію Заруддянського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) "Ромашка" Оратівської селищної ради Вінницької області.

6. Про відкриття в с. Заруддя віддаленої групи Оратівського закладу дошкільної освіти "Сонечко".

7. Про ліквідацію Медівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) "Колобок" Оратівської селищної ради Вінницької області.

8. Про відкриття в с. Медівка  віддаленої групи Чагівського закладу дошкільної освіти "Дзвіночок".

9. Про передачу майна комунальному підприємству (КП) "Оратівкомунсервіс"

10. Про припинення (розірвання) договору оренди землі від 09.09.2019 року.

11. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

13. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Оратівської селищної ради.

14. Про внесення змін до рішення.

15. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва.

16. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

17. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

18. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

19. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

21.Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

22. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність  для індивідуального садівництва.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для потреб територіальної громади щодо  створення громадських пасовищ на території Оратівської селищної ради за межами села Велика Ростівка.

26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

28. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для іншого сільськогосподарського призначення.

29. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.

32. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для іншого сільськогосподарського призначення.

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки(паю) в натурі (на місцевості)

34.Про надання дозволу на розробку технічної документацілеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж неуспадкованих земельних часток паїв в натурі  (на місцевостї із земі).

35. Про припинення договору оренди землі.

36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення Оратівської сільської ради.

38. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби.

39. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

40. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

41. Про  припинення шляхом розірвання  договору оренди земельної ділянки.

42. Про прийняття  Оратівською селищною територіальною громадою у комунальну власність відумерлої спадщини.

43. Про  припинення договору оренди землі.

44. Про внесення змін до договору оренди землі від 02.08.2021 року, що укладений між Оратівською селищною радою та Горох А. І.

45. Про припинення права оренди ТОВ "ЛАЙФСЕЛЛ" земельної ділянки та розірвання договору оренди землі

46. Про припинення фізичній особі-підприємцю Саченко Н. М. права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі

47. Про надання ТОВ "Фарвуд" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право земельного сервітуту

48. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної  ради 8 скликання від 06 липня 2021 року«Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу».

49. Про продовження договору оренди фізичній особі-підприємцю Савчуку В.І.

50. Про надання  дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для масштабного заліснення на території Оратівської селищної ради.

51.Про надання  дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування  артезіанської свердловини.

52. Про надання  дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для облаштування сміттєзвалища твердих побутових відходів за межами смт Оратів

53. Про затвердження складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального закладу охорони здоров’я Оратівської селищної ради.

54. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Оратівської селищної ради та затвердження його у новій редакції.

55. Про  Статут комунального  закладу «Оратівський будинок дитячої творчості» (в новій редакції)

56. Про  Статут Оратівської дитячо-юнацької спортивної школи (в новій редакції).

57. Про  Статут комунальної  установи «Інклюзивно-ресурсний центр»  Оратівської селищної ради (в новій редакції).

58. Про зміну місцезнаходження та  нову редакцію Положення про службу  у справах дітей Оратівської селищної ради.

59.Про внесення змін до  Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Оратівською селищною радою на 2021 рік 

60. Про внесення змін до рішення 6 сесії селищної  ради 8 скликання від 30 квітня 2021 року «Про оренду майна Оратівської селищної територіальної громади».

61. Про списання безнадійної дебіторської  заборгованості по АК АПБ «Україна».

62. Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року№191 «Про  бюджет Оратівської  селищної територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами).

Додатки до рішення.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА  до проєкту рішення «Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року№191 «Про  бюджет Оратівської  селищної територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)

63. Про перейменування вулиць  в селі Кожанка Кожанського старостинського округу Оратівської територіальної громади.

64. Про перейменування вулиць в Оратівському старостинському окрузі Оратівської територіальної громади.

65. Про надання дозволу на внесення змін до  відомостей ДЗК про земельну ділянку комунальної власності.

66. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Оратівської селищної ради.

67. Про внесення змін до рішення 8 сесії 8 скликання Оратівської селищної ради від 07.06.2021 року № 581 про включення  земельних ділянок сільськогосподарського  призначення комунальної власності  до переліку земельних ділянок, право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах        

68. Про  звіти депутатів Оратівської селищної ради 8 скликання                         

69. Про  звіти  постійних комісій  Оратівської селищної ради 8 скликання                                

Проєкти рішень на позачергову 14 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про зміни до Статуту комунальної установи "Оратівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

2. Про зміни до Положення про  відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради.

3 Про структуру та штатну чисельність Оратівської дитячо-юнацької спортивної школи (в новій редакції)

4. Про несення змін про місцезнаходження та юридичну адресу Оратівської селищної ради.

Проєкти рішень на позачергову  13 сесію 8 скликання:

1. Про платні медичні послуги, що надаються КНП "Оратівська ЛПЛ" при зверненні пацієнта без електронного направлення лікаря.

2. Про структуру та штатну чисельність Оратівської дитячо-юнацької спортивної школи (в новій редакції)

3. Про затвердження звту про виконання бюджету Оратівської селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

Додатки

4. Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року №191 "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами)

Додатки до проєкту рішення.

Пояснювальна записка.

5. Про продовження договору оренди фізичнй особі-підприємцю Савчуку В. І.

6.  Про внесення змін до рішення 9 сесії  селищної  ради 8 скликання від 06 липня 2021 року «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу».

 

Проєкти рішень на 12 сесію 8 скликання:

1.Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування в межах п'ятої категорії посад.

2. Про структуру та штатну чисельність апарату Оратівської селищної ради та її виконавчих органів

3. Про затвердження в новій редакції Положення про порядок використання фонду депутатів Оратівської селищної ради

4. Про Оратівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Перелік соціальних послуг

Статут 

5. Про структуру та штатну чисельність закладів освіти Оратівської територіальної громади на 2021-2022 навчальний рік.

6. Про мережу закладів освіти Оратівської територіальної громади.

7. Про прогноз бюджету Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

ДодатокДодаток1Додаток 2Додаток 3Додаток 6Додаток 7Додаток 9Додаток 11Додаток 12.

8. Про структуру та штатну чисельність комунального закладу "Оратівський селищниц будинок дитячої творчості"

9. Про затвердження структури та штатної чисельності Оратівської дитячої музичної школи в новій редакції.

10. Про зміну юридичної адреси комунального закладу "Оратівський Центр культури та дозвілля".

11. Про ліквідацію закладів культури Оратівської селищної територіальної громади.

12. Про затвердження структури та штатної чисельності Публічної бібліотеки Оратівської селищної територіальної громади в новій редакції.

13. Про затвердження структури та штатної чисельності комунальної установи "Оратівський краєзнавчий музей" в новій редакції.

14. Про затвердження структури та штатної чисельності комунальної установи "Оратівський Центр культури та дозвілля" в новій редакції.

15. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Оратівської селищної ради.

16. Про затвердження Акту приймання-передачі в оренду нерухомого майна або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади .

17. Про надання пільг щодо розміру орендної плати за оренду майна Оратівської селищної територіальної громади.

18. Про припинення шляхом розірвання договору оренди земельної ділянки.

19. Про затвердження структури та штату комунального закладу Оратівський селищний центр соціальних служб" у новій редакції.

20. Про передачу основних засобів в оперативне управління та на баланс КНП "Оратівська ЛПЛ" Оратівської селищної ради.

21. Про внесення змн до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року №191 "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами)

Додатки.

22. Про ліквідацію та утворення старостинських округів Оратівської селищної територіальної громади.

23. Про ліквідацію та утворення старостинських округів Оратівської селищної територіальної громади.

24. Про підсумки перевірки діяльності комунального некомерційного підприємства "Оратівська лікарня планового лікування" Оратівської селищної ради.

25. Про звернення до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Проєкти рішень на 11 сесію 8 скликання:

1. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної ради 8 скликання від 06 липня 2021 року "Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу"

2. Про продовження договору оренди фізичній особі-підприємцю Кобялку О. О.

3. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу охорони здоров'я Оратівської  селищної ради.

4. Земельні питання.

5. Про Стратегію розвитку Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2030 роки.

6. Про внесення змін та доповнень до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Оратівської селищної ради на 2021 рік та затвердження його у новій редакції.

7. Про структуру та штатну чисельність апарату Оратівської селищної ради та її виконавчих органів.

8. Про визнання таким, що втратило чинніст рішення 4 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання "Про заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради.

Про визнання таким, що втратило чинність рішення 4 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання "Про затвердження на посаду старости Зарудянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади" від 17.02.2021 року.

Про визнання таким, що втратило чинність рішення 4 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання "Про затвердження на посаду старости Скальського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади" № 368 від 17.02.2021 року.

9. Про уповноваження старости Стрижаківського старостинського округу Мостової Г. М.  на вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації актів цивільного стану.

10. Про  прийняття Оратівською селищною територіальною громадою у комунальну власність відумерлої спадщини.

11. Про припинення (розірвання) договору оренди землі від 13.03.2020 року

12. Про розмір батьківської плати за навчання у Оратівській дитячій музичній школі

13. Про внесення змін до Програми розвитку культури, туризму, збереження та охорони культурної спадщини в Оратівській селищній територіальній громаді на 2021 рік

14. Про директора комунальної установи "Оратівський краєзнавчий музей"

15. Про директора комунального закладу "Оратівський Центр культури та дозвілля"

16. Про платні медичні послуги, що надаються КНП "Оратівська ЛПЛ"

17. Про виконавчий комітет Оратівської селищної ради

18. Про затвердження розпорядження Оратівського селищного голови

19. Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року №191 "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами)

Додаток до рішення

20. Про внесення змін до програми "Майбутнє Оратівщини в збереженні здоров'я громадян" на 2021 рік

21. Про скасування рішення 7 сесї Оратівської селищної ради 8 скликання "Про положення про помічників-консультантів депутатів Оратівської селищної ради" №505 від 20.05.2021 року

Проєкти рішень на 10 сесію 8 скликання:

1. Про погодження структури та штатної чисельності КП "Оратівкомунсервіс"

2. Про виконавчий комітет Оратівської селищної ради.

3. Про платні послуги, що надаються комунальною установою "Оратівський трудовий архів"

4. Про затвердження звіту про виконання  бюджету Оратівської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року.

Додаток до рішення.

5. Про ліквідацію Мервинського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Оратівської селищної ради Вінницької області.

6. Про ліквідацію загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів с. Човновиця.

7. Про призупинення освітньої діяльності шкільного відділення Великоростівської філії ЗОШ І-ІІІ ст. с. Чагів.

8. Про призупинення освітньої діяльності в Синарській філії ЗОШ І-ІІІ ст. смт Оратів.

9. Про надання соціальної послуги соціального супровіду сімей (осіб), які перебувають в складних життєвих обставинах за рахунок бюджетних коштів (безплатно).

10. Про внесення змін до Комплексної програми підтримки сім'ї, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству, попередження торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків в Оратівській селещній територіальній громаді на 2021 рік.

11. Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року № 191 "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами)

Додатки до рішення.

12. Про групу закладу дошкільної освіти "Дзвіночок" с. Чагів у с. Мервин

Додаток до проєкту рішення.

13. Про продовження контракту з Гнатюк Л. А.

14. Про структуру та штатну чисельність апарату Оратівської селищної ради та її виконавчих органів.

15. Про внесення до рішення 9 сесії селищної ради 8 скликання від 06 липня 2021 року "Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу".

16. Про продовження договору оренди фізичній особі-підприємцю Сулимі В. М.

17. Про передачу майна комунальному некомерційному підприємству "Оратівський центр первиної медико-санітарної допомоги"

18. Про передачу майна відділу житлово-комунального господарства, екології, архітектури та містобудування селищної ради.

19. Про прийняття на баланс основних засобів у комунальну власність Оратівської селищної територіальної громади.

20. Про передачу майна комунальному підприємству (КП) "Оратівкомунсервіс"

21. Земельні питання.

22. Про продаж земельної ділянки Рожкову М. З.

23. Про продаж земельної ділянки Мотузюку М. В.

24. Про продаж земельної ділянки Любпрському І. І.

 

 

 

 

 

 

Проєкти рішень на 9 сесію 8 скликання:

1. Про внесення змін до рішення 6 сесії селищної ради 8 скликання від 30 квітня 2021 року "Про оренду майна Оратівської селищної територіальної громади"

2. Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу.

3. Про внесення змін до структури та штатної чисельності комунального закладу "Оратівський Центр культури та дозвілля"

4. Про внесення змін до програми організації харчування в закладах освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Оратівської селищної ради.

6. Про затвердження Положення про преміювання працівників відділу соціального забезпечення  та охорони здоров'я Оратівської селищної ради (в новій редакції)

7. Про комісію із соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності.

8. Про передачу майна відділу житлово-комунального господарства, екології, архітектури та містобудування селищної ради.

9. Про передачу майна відділу культури та туризму селищної ради.

10. Про передачу майна відділу соціального забезпечення та охорони здоров'я селищної ради.

11. Про передачу майна службі у справах дітей селищної ради.

12. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування в зв'язку з проходженням гемодіалізу.

13. Земельні питання.

14. Про Бюджетний регламент Оратівської селищної ради.

15. Про внесення змін до рішення №191 позачергової 3 сесії селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами)

16. Проєкт рішення "Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Оратівської селищної територіальної громади"

17.  Про звернення до Прем'єр-міністра України Д. Шмигаля щодо продовження терміну виконання Державної програми "Питна вода України"

Додаток до проєкту ршення.

18. Про тимчасову контрольну комісію щодо діяльності комунального некомерційного підприємства "Оратівська лікарня планового лікування" Оратівської селищної ради.

19. Про співфінансування з бюджету селищної територіальної громади придбання сміттєвозу.

20. Про внесення змін до структури та штатної чисельності комунального некомерційного підприємства "Оратівська лікарня планового лікування"

 

Проєкти рішень на  8 сесію 8 скликання:

1. Про селищну Програму утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2021 рік.

2. Про звернення депутатів до Кабінету Міністрів України щодо належної організації та забезпечення виплат субсидій.

3. Про структуру та штатну чисельність апарату Оратівської селищної ради та її виконавчих органів.

4. Про внесення змін до Програми ремонту доріг на території Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

5. Про затвердження Порядку компенсаційних виплат за перевезення  громадян, які проживають на території Оратівської селищної територіальної громади, на маршрутах загального користування автомобільним транспортом

6.Про добір земельних длянок право оренди яких виставляється на земельні торги (аукціон) окремими лотами. 

7. Про внесення змін до структури та штатної чисельності ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів.

8. Про зміни до структури та штатної чисельності комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр"

9. Про внесення змін до структури та штатної чисельності комунального закладу "Публічна бібліотека Оратівської селищної ради"

10. Про Програму розвитку водопровідно-каналзаційного господарства Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.

11. Про передачу комунальній установі "Інклюзивно-ресурсний центр" Оратівської селищної об'єднаної територіальної громади майна в оренду"

 12. Земельні питання.

13. Про внесення змін до комплексної оборонно-правоохоронної програми Оратівської селищної територіальної  громади на 2021-2025 роки.

14. Про затвердження Положення про Фонд охорони навколишнього природного середовища Оратівської селищної територіальної громади.

Додаток до рішення.

15. Про внесення змін до рішення №191 позачергової 3 сесії селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами)

Додатки до рішення.

16. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Оратівської селищної ради.

17. Про спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

18.  Про внесення змін до Положення про відділ соціального забезпечення та охорони здоров'я Оратівської селищної ради.

19.Про надання платних соціальних послуг Оратівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

20. Про організаційно-правові заходи щодо повноважень  по  управлінню  комунальною власністю Оратівської селищної територіальної громади.

21. Про передачу в оперативне управління службового автомобіля Оратівської селищної ради до комунального закладу "Оратівський селищний центр соціальних служб"

22. Про ліквідацію Чернявського закладу дошкільної освіти  (дитячий садок) «Барвінок» Оратівської селищної ради Вінницької області; Про ліквідацію Синарського закладу дошкільної освіти  (дитячий садок) «Ромашка» Оратівської селищної ради Вінницької області; Про ліквідацію Гоноратського закладу дошкільної освіти  (дитячий садок) «Сонечко» Оратівської селищної ради Вінницької області;  Про ліквідацію Сабарівського закладу дошкільної освіти  (дитячий садок) «Сонечко» Оратівської селищної ради Вінницької області;  Про ліквідацію Юшківецького закладу дошкільної освіти  (дитячий садок) «Сонечко» Оратівської селищної ради Вінницької області.

23. Про перейменування загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Чернявка Оратівської селищної ради Вінницької області у навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» с. Чернявка Оратівської селищної ради Вінницької області.

Статут НВК "ДНЗ ЗОШ І-ІІІ ст." с. Чернявка

Структура і штатна чисельність працівників НВК 

24.Про перейменування навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» с. Мервин Оратівської селищної ради Вінницької області у Мервинський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Оратівської селищної ради Вінницької області.

Статут Мервинського ЗДО "Калинка"

Структура і штатна чисельність працівників ЗДО

 

Проєкти рішень на  7 сесію 8 скликання:

1. Про внесення змін до Програми ремонту доріг на території Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

2. Про Програму соціального захисту жителів Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік в новій редакції.

Додаток до рішення.

3. Про погодження штатної чисельності виробничого персоналу КП "Оратівкомунсервіс".

4. Про внесення змін до рішення №191 позачергової 3 сесії селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" 

Додатки до рішення.

5. Про надання платних соціальних послуг Оратівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

6. Про затвердження Положення про Порядок призначення керівників закладів культури, що перебувають у комунальній власності Оратівської селищної територіальної громади, та форми контракту з керівником закладу культури.

7. Про затвердження Положення про преміювання працівників відділу соціального забезпечення та охорони  здоров'я Оратівської селищної ради.

8. Про структуру та штатну чисельність апарату Оратівської селищної ради та її виконавчих органів.

9.Про дозвіл на перебування Волинця О.Ф. у відділенні стаціонарного догляду Оратівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

10. Про затвердження на посаду старости Балабанівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

11. Про затвердження на посаду старости Животівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

12.  Про затвердження на посаду старости Зарудянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

13. Про затвердження на посаду старости Кошланівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

14. Про затвердження на посаду старости Медівського  старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

15. Про затвердження на посаду старости Сабарівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

16. Про затвердження на посаду Скальського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

17. Про затвердження на посаду старости Стрижаківського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

18.  Про затвердження на посаду старости Чернявського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

19. Про затвердження на посаду старости Юшківецького  старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

20. Про організаційно-правові заходи щодо повноважень по управлінню комунальною власністю Оратівської селищної територіальної громади.

21. Про приватизацію незавершеного будівництва двох 9-ти квартирних житлових будинків №№8 та 10 по вулиці Пирогова в смт Оратів.

22. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо фінансування проєкту реконструкції аеродрому КП "Аеропорт "Вінниця".

23. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо проведення вакцинації від COVID-19.

24. Про Положення про помічників-консультантів депутатів Оратівської селищної ради.

25. Про зміни до структури та штатної чисельності працівників закладів освіти.

26. Про передачу майна комунальної власності Оратівської селищної ради в оперативне управління відділу житлово-комунального господарства, екології, архтектури та мстобудування селищної ради.

27. Про розподіл Фонду депутатів Оратівської селищної ради

28. Про затвердження Програми компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Оратівської селищної територіальної громади автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах у приміському сполученні на 2021 рік.

29. Про внесення змін до програми "Майбутнє Оратівщини в збереженні здоров'я громадян" на 2021 рік.

30. Про затвердження структури та штатної чисельності комунального закладу "Публічна бібліотека Оратівської селищної ради"

31. Проєкти рішень по земельних питаннях.

 

 

Проєкти рішень на  6 сесію 8 скликання:

1. Проєкти рішень по земельних питаннях.

2. Про робочу групу по розробці Стратегії розвитку селищної територіальної громади на 2021-2030 роки.

3. Про Програму інформатизації Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

4. Про передачу мйна комунальному підприємству (КП) "Оратівкомунсервіс".

5. Про матеріальне стимулювання працвників комунальної установи "Оратівський трудовий архів"

6. Про ініціативу передачі об'єкта права державної власності до комунальної власності Оратівської селищної об'єднаної територіальної громади"

7. Про згоду на передачу та прийняття службового автомобіля Оратівської селищної ради до комунального закладу "Оратівський селищний центр соціальних служб"

8. Про Програму поліпшення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділу оперативно-рятувальної служби у Оратівській селищній територальній громад на 2021-2025 роки.

9. Про прийняття майна Оратівської районної ради у комунальну власність Оратівської селищної територіальної громади.

10. Про продовження договорів оренди фізичній особ-пдприємцю Пастушенко Т.Л.

11. Про зміну місцезнаходження Оратівської селищної ради, її виконавчих органів, комунальних закладів і  підпримств та зміну їх поштової адреси.

12. Про структуру та штатну чисельність апарату Оратівської селищної ради та її виконавчих органів.

13. Про затвердження Положення про управління фінансів Оратівської селищної ради в новій редакції .

14. Про оренду майна Оратівської селищної територіальної громади.

15. Про Положення про порядок використання фонду депутатів Оратівської селищної ради.

16.Про затвердження фінансового плану КНП "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради на 2021 рік

17. Про  Програму   документального   забезпечення  будівництва, реконструкції, ремонту об’єктів соціальної сфери, закладів освіти, культури, фізичної культури та спорту, інфраструктури Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки

18. Про затвердження Положення про преміювання працівників відділу соціального забезпечення здоров'я Оратівської селищної ради

19. Про оплату праці працівників комунальної установи "Оратівський трудовий архів"

20. Про затвердження на посаду старости Балабанівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

21. Про затвердження на посаду старости Животівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

22.  Про затвердження на посаду старости Зарудянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

23. Про затвердження на посаду старости Кошланівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

24. Про затвердження на посаду старости Медівського  старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

25. Про затвердження на посаду старости Сабарівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

26. Про затвердження на посаду Скальського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

27. Про затвердження на посаду старости Стрижаківського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

28.  Про затвердження на посаду старости Чернявського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

29. Про затвердження на посаду старости Юшківецького  старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

30. Про затвердження Положення про Порядок призначення керівників закладів культури, що перебувають у комунальній власності Оратівської селищної територіальної громади, та форми контракту з керівником закладу культури.

31.Про дозвіл на перебування громадян у відділенні стаціонарного догляду Оратівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

32. Про призупинення освітньої діяльності в Чернявському ЗДО

33. Про зміни до структури та штатної чисельності працівників закладів освіти Додаток до рішення.

34. Про  внесення  змін  до  комплексної  оборонно-правоохоронної програми Оратівської селищної територіальної  громади  на  2021-2025 роки

35.Про передачу комунальному закладу "Оратівський центр культури та дозвілля" майна в оперативне управління.

36.Про передачу комунальному закладу "Оратівський центр культури та дозвілля" майна в оперативне управління.

37. Про передачу комунальному закладу "Оратівський центр культури та дозвілля" майна в оперативне управління.

38. Про передачу комунальному закладу "Оратівський центр культури та дозвілля" майна в оперативне управління.

39.Про передачу комунальному закладу "Оратівський центр культури та дозвілля" майна в оперативне управління.

40.Про передачу комунальному закладу "Публічна бібліотека Оратівської селищної ради" майна в оперативне управління.

41.Про передачу комунальному закладу "Публічна бібліотека Оратівської селищної ради" майна в оперативне управління.

42.Про передачу комунальному закладу "Публічна бібліотека Оратівської селищної ради" майна в оперативне управління.

43.Про передачу Оратівській дитячій музичній школі майна в оперативне управління.

44. Про внесення змін до рішення №191 позачергової 3 сесії селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами)

Додатки до рішення.

45. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Оратівської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року.

46. Про внесення змін до Програми ремонту доріг на території Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

 

Проєкти рішень на  позачергову 5 сесію 8 скликання:

1. Про затвердження передавальних актів 

2. Про передачу майна бібліотечних закладів реформованих сільських рад громади, які увійшли до складу Оратівської селищної ради, в оперативне управління.

3. Про передачу майна клубних закладів реформованих сільських рад, які увійшли до складу Оратівськохї селищної ради, в оперативне управління.

4. Про передачу відділу культури та туризму Оратівської селищної ради майна в оперативне управління. 

5. Про стуктуру та штатну чисельність Оратівської дитячої музичної школи.

6. Про програму благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік у новій редакції.

7. Про затвердження цільової соціальної програми "Шкільний автобус" Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки

8. Про проєкти розвитку Оратівської селищної ради, що подаються для участі у обласному конкурсі "Комфортні громади".

9. Про затвердження Положення про цільовий фонд Оратівської селищної територіальної громади.

10. Про програму підтримки комунального закладу "Оратівська селищна соціальна аптека".

11. Про програму "Майбутнє Оратівщини в збереженні здоров'я громадян" на 2021 рік.

12. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Оратівської селищної територіальної громади майна комунальної установи Оратівський районний Будинок культури.

13. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Оратівської селищної територіальної громади за 2020 рік.

14. Про затвердження звіту про виконання Балабанівського сільського бюджету за 2020 рік.

15. Про затвердження звіту про виконання Великоростівського сільського бюджету за 2020 рік.

16. Про затвердження звіту про виконання Животівського сільського бюджету за 2020 рік.

17. Про затвердження звіту про виконання Зарудянського сільського бюджету за 2020 рік

18. Про затвердження звіту про виконання Кожанського сільського бюджету за 2020 рік.

19. Про затвердження звіту про виконання Кошланівського сільського бюджету за 2020 рік.

20. Про затвердження звіту про виконання Лопатинського сільського бюджету за 2020 рік.

21. Про затвердження звіту про виконання Медівського сільського бюджету за 2020 рік.

22. Про затвердження звіту про виконання Новоживотівського сільського бюджету за 2020 рік

23. Про затвердження звіту про виконання Оратівського сільського бюджету за 2020 рік.

24. Про затвердження звіту про виконання Осичнянського сільського бюджету за 2020 рік.

25. Про затвердження звіту про виконання Підвисоцького сільського бюджету за 2020 рік.

26. Про затвердження звіту про виконання Сабарівського сільського бюджету за 2020 рік.

27. Про затвердження звіту про виконання Скальського сільського бюджету за 2020 рік.

28. Про затвердження звіту про виконання Скоморошківського сільського бюджету за 2020 рік.

29. Про затвердження звіту про виконання Сологубівського сільського бюджету за 2020 рік.

30. Про затвердження звіту про виконання Стрижаківського сільського бюджету за 2020 рік.

31. Про затвердження звіту про виконання Фронтівського сільського бюджету за 2020 рік.

32. Про затвердження звіту про виконання Чагівського сільського бюджету за 2020 рік.

33. Про затвердження звіту про виконання Чернявського сільського бюджету за 2020 рік.

34. Про затвердження звіту про виконання Човновицького сільського бюджету за 2020 рік.

35. Про затвердження звіту про виконання Юшковецького сільського бюджету за 2020 рік.

36. Про затвердження звіту про виконання Яблуновицького сільського бюджету за 2020 рік.

37. Про затвердження звіту про виконання Якимівського сільського бюджету за 2020 рік.

38. Про внесення змін до рішення № 191 позачергової 3 сесії селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік"

Зміни до додатку 3 щодо розподілу видатків селищного бюджету на 2021 рік

39, Про початок повноважень депутата Оратівської селищної ради.

40. Про затвердження на посаду старости Балабанівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

41. Про затвердження на посаду старости Животівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

42.  Про затвердження на посаду старости Зарудянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

43. Про затвердження на посаду старости Кошланівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

44. Про затвердження на посаду старости Медівського  старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

45. Про затвердження на посаду старости Сабарівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

46. Про затвердження на посаду старости Стрижаківського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

47.  Про затвердження на посаду старости Чернявського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

48. Про затвердження на посаду старости Юшківецького  старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

 

Питання щодо повторного розгляду рішень:

49. Про затвердження на посаду Зарудянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

50. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі від 09.02.2012 року.

51. Про укладання додаткового договору до Контракту з Галушкою О. І.

52. Про заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради.

Розпорядження про припинення дію цих рішень див. у розділі "Розпорядження селищного голови про зупинення рішень селищної ради)

53. Про Програму поліпшення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділу оперативно-рятувальної служби у Оратівській селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки. 

 

Проєкти рішень на 4 сесію селищної ради 8 скликання.

1. Про тендерний комітет Оратівської селищної ради

2. Про  комунальну установу "Оратівський трудовий архів"

3. Про дострокове припинення договору оренди майна.

4. Про внесення змін у складі постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

5. Про необхідність запровадження мораторію на зростання ціни природного газу та електроенергії.

6. Про програму відшкодування компенсації за перевезення громадян, які проживають на території Оратівської територіальної громади, на маршрутах загального користування автоиобільним транспортом на І квартал 2021 рік.

7. Про затвердження Програми відшкодування виробникам (надавачас) послуг різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги та розміром економічно обгрунтованиих витрат на їх виробництво (надання) у 2021 р.

8. Про програму підтримки комунального закладу "Оратівська селищна соціальна аптека" на 2021 рік

9. Про затвердження Положення про відділ бухгалтерсьеого обліку, звітності та господарського забезпечення Оратівської селищної ради.

10. Про передачу майна комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади в оперативне управління т на баланс Оратівському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

11. Про передачу майна комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади в опертивне управління та на баланс комунальному некомерційному підприємству "Оратівська лікарня планового лікування" Оратівської селищної ради.

12. Про передачу майна комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади в оперативне управління та на баланс комунальному некомерційному підприємству "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради.

13. Про програму захисту трудових прав вивільнених працівників сільських рад та їх комунальних закладів (установ), що реоргнізовані щляхом приєднання до Оратівської селищної ради.

14. Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року №191 "Про бюджет Оратівської селищної теритріальної громади на 2021 рік".

Додаток до рішення 4 сесії  Оратівської селищної ради 8 скликання від  __січня 2021 року "Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року №191 "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

15. Про погодження штатної чисельності виробничого персоналу КП "Оратівкомунсервіс".

16. Про затвердження переліку адміністративних та інших послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг Оратівської селищної ради.

17. Про навчально-виховний комплекс с. Оратів Оратівської селищної ради.

18. Про навчально-виховний комплекс с. Мервин Оратівської селищної ради.

19. Про Балабанівський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

20. Про Бугаївський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

21. Про Вербівський заклад дошкільної  освіти Оратівської селищної ради.

22. Про Гоноратський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

23.Про Дібровинецький заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

24.Про Животівський  заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

25.Про Заруддянський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

26.Про Медівський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

27. Про Новоживотівський  заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

28. Про Осичнянський  заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради

.29. Про Сабарівський  заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

30. Про Синарський заклад дошкільної  освіти Оратівської селищної ради.

31.Про Скальський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

32.Про Скоморошківський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

33. Про Чагівський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

34.Про Чернявський заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

35. Про Юшківецький заклад дошкільної освіти Оратівської селищної ради.

36. Про передачу майна комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади в оперативне управління та на баланс комунальній установі "Оратівський трудовий архів" Оратівської селищної ради

37. Про звернення депутатів Оратівської селищної ради 8 скликання від політичних партій "Українська стратегія Гройсмана", "Слуга народу", "За майбутнє" до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, НКРЕКП щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу, електроенергію.

38.  Про здійснення повноважень суб'єкта державної реєстрації.

39. Про відмову в наданні Зеленському В.В. у приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського  господарства.

40. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Оратівської об'єднаної територіальної громади на баланс комунального  некомерційного пдприємства "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратвської селищної ради майна із комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, мст Вінницької області. 

41. Про Регламент виконавчого комітету Оратівської селищної ради

42.Про укладання додаткового договору до Контракту 

43. Про внесення доповнень до Положення про старосту.

44. Про внесення доповнень до Положення про старосту.

45. Про відділ організаційного та правового забезпечення Оратівської селищної ради

46. Про комунальну установу "Оратівська редакція радіомовлення"

47.Про звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, щодо внесення змін до Державного бюджету України на 2021 рік

48. Про затвердження зразків та описів печаток і кутових штампів Оратівської селищної ради її виконавчих органів та печаток і штампів старостинських округів.

49. Про укладання Контракту з Панасюк Н. С.

50. Про структуру та штатну чисельність апарату Оратівської селищної ради та її виконавчих органів.

51. Про виконавчий комітет Оратівської селищної ради.

52. Про укладення контракту з Кириленко О.П.

53. Про затвердження на посаду старости Балабанівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

54.  Про затвердження на посаду старости Великорастівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

55.  Про затвердження на посаду старости Животівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

56. Про затвердження на посаду старости Зарудянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

57.  Про затвердження на посаду старости Кожанського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

58.Про затвердження на посаду старости Кошланівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

59.Про затвердження на посаду старости Лопатинського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

60.Про затвердження на посаду старости Медівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

61. Про затвердження на посаду старости Новоживотівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

62.Про затвердження на посаду старости Оратівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

63. Про затвердження на посаду старости Осичнянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

64. Про затвердження на посаду старости Підвисоцького старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

65. Про затвердження на посаду старости Рожичнянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

66. Про затвердження на посаду Сабарівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

67.Про затвердження на посаду Скальського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

68.Про затвердження на посаду Скоморошківського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

69.Про затвердження на посаду Сологубівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

70. Про затвердження на посаду Стрижаківського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

71.Про затвердження на посаду Угарівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

72. Про затвердження на посаду Фронтівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

73. Про затвердження на посаду Чагівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

74.Про затвердження на посаду Чернявського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

75.Про затвердження на посаду Човновицького старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

76.Про затвердження на посаду Юшковецького старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

77. Про затвердження на посаду Яблуновицького старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

78. Про затвердження на посаду Якимівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

79. Про виплату матеріальної допомоги.

80. Про заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради.

81. Про співфінансування робіт з капітального ремонту дорожнього покриття від будинку №1 до будинку №19 по вул. Лесі Українки в смт Оратів.

82. Про затвердження Положення про відділ житлово- комунального господарства, екології, архітектури та містобудування Оратівської селищної ради.

83.Про затвердження Положення про відділ соціального забезпечення та охорони здоров'я.

84. Про затвердження Положення про відділ земельних ресурсів.

85. Про згоду на прийняття майна Оратівської районнох Ради до комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь