Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2022 рік

Проєкти рішень на  36 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про внесення змін до Програми організації харчування в закладах освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки

2.   Про дозвіл на передачу архівних документів Комунальній установі «Оратівський районний  Будинок культури»

3. Про перейменування вулиць  в с. Якимівка Оратівської селищної  територіальної громади.

4. Про бюджет Оратівської селищної  територіальної громади на 2023 рік.

5. Про затвердження Порядку розподілу орендної плати за користування об'єктами права комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади.

6. Про порядок і норматив відрахування унітарними підприємствами, що належать до комунальної власності територіальної громади  частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності  до загального фонду   бюджету селищної територіальної громади у 2023 році.

7. Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

8. Про прийняття  земельних ділянок державної власності у комунальну власність.

9. Про викладення рішення 11 сесії селищної ради 8 скликання «Про продаж земельної ділянки  Столяру А.І.» № 720 у новій редакції.

10. Про викладення рішення позачергової 17 сесії селищної ради 8 скликання «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код КВЦПЗ-03.4) релігійній громаді парафії Святого Станіслава Римсько-Католицької церкви в смт Оратів, вул. Героїв Майдану Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області» № 916 від 09.12.2021 року» у новій редакції

11. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  від  19.04.2012 року.  

12. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СВІТАНОК», для іншого сільськогосподарського призначення, за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована на території  Оратівської селищної ради (за межами с. Синарна), Вінницького району Вінницької області

14. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення.

15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

16. Про  погодження створення ботанічної пам’ятки природи місцевого значення.

17.  Про внесення змін до рішення 18 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року№ 954  «Про  бюджет Оратівської  селищної територіальної громади на 2022 рік».

Додатки.

18. Про затвердження Програми Оратівської селищної територіальної громади щодо сплати членських внесків до Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Вінницької  обласної Асоціації  органів місцевого самоврядування на 2023-2025 роки.

19. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення

20. Про  Програму Оратівської селищної територіальної громади на 2023 рік щодо підтримки родин воїнів, які загинули у війні російської федерації проти України.

21. Про  програму «Майбутнє Оратівщини в збереженні здоровя громадян» на 2023 рік.

22. Про  внесення змін до Програми соціального захисту жителів  Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

23. Про внесення змін та уточнень до рішень попередніх сесій стосовно приватизації земельних ділянок громадян.

24. Про внесення змін та уточнень до рішень попередніх сесій стосовно приватизації земельних ділянок громадян.

25. Про внесення змін та уточнень до рішень попередніх сесій стосовно приватизації земельних ділянок громадян.

26. Про  внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади на  2022-2024 роки.

Додаток.

27.  Про надання дозволу на викуп та виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок

28. Про розгляд заяви гр. Панасюк Р.С

29. Про розгляд заяви гр. Панасюк Р.С

30. Про розгляд заяви ДП «Біріт-Надія»

31. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного  фонду та іншого природоохоронного призначення

32. Про звіт Оратівського селищного голови про діяльність виконавчих органів Оратівської селищної ради за 2022 рік.

33. Про  внесення змін до  Програми фінансової підтримки  комунального закладу «Оратівська селищна соціальна аптека»  на  2022 рік.

34. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної ради 8 скликання від 06 липня 2021 року  № 605 «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу».

35. Про повторний розгляд заяви Громадянина Гутіка В.С.

36. Про преміювання Оратівського селищного голови.

 

Проєкти рішень на  35 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про  внесення змін до рішення позачергової 33 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 28.09.2022 року № 1266

2. Про приведення штатної чисельності Служби у справах дітей  селищної ради відповідно до рішення суду.

3. Про  встановлення розміру надбавки за вислугу років Оратівському селищному голові.

4. Про внесення змін до рішення 18 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року№ 954  «Про  бюджет Оратівської  селищної територіальної громади на 2022 рік».

Додатки.

5. Про внесення змін до Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Оратівської селищної територіальної громади на 2022 - 2024 роки

 

Проєкти рішень на  34  сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про  внесення змін до Положення про відділ соціального забезпечення та охорони здоров’я   Оратівської  селищної ради.

2. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної ради 8 скликання від 06 липня 2021 року  № 605 «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу».

3. Про звіт Оратівського селищного голови Лошак Г. В. про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради у 2022 році

4. Про затвердження Плану діяльності Оратівської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік.

5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

6. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

9. Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту.

11. Про надання в оренду земельних ділянок комунальної власності ТОВ «ВЄЛЄС АГРО ІНВЕСТ»

12.Про укладання  договору оренди землі 

13. Про затвердження звіту про виконання бюджету Оратівської селищної  територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності .

16. Про дозвіл на передачу архівних документів «Відділу освіти Оратівської районної державної адміністрації».

17. Про  встановлення розміру надбавки за вислугу років Оратівському селищному голові.

18. Про затвердження розпоряджень Оратівського селищного голови.

19. Про мережу закладів освіти Оратівської територіальної громади на 2022-2023 навчальний рік.

20. Про структуру та штатну чисельність закладів освіти Оратівської територіальної громади на 2022-2023 навчальний рік.

21. Про передачу майну у суборенду.

22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

23. Про заміну сторони договору оренди майна.

24. Про внесення змін до рішення 6 сесії селищної  ради 8 скликання від 30 квітня 2021 року № 454 «Про оренду майна Оратівської селищної територіальної громади».

25. Про внесення змін до рішення 22 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10.02.2022 року №1065

26. Про  внесення змін до рішення 33 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 28.09.2022 року № 1266.

27. Про розгляд заяви гр. Панасюк Р.С

28. Про розгляд заяви гр. Панасюк Р.С.

29. Про розгляд заяви ДП «Біріт-Надія»  

 

Проєкти рішень на  позачергову 33  сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про затвердження звіту про оцінку майна незавершеного будівництва.

2. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної ради 8 скликання від 06 липня 2021 року «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу»

3. Про внесення змін до рішення 6 сесії селищної  ради 8 скликання від 30 квітня 2021 року «Про оренду майна Оратівської селищної територіальної громади».

4. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що є об’єктом  комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади.

5. Про надання згоди на укладання договору оренди частини нежитлових приміщень.

6. Про внесення змін до рішення позачергової  32 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 31.08.2022 року № 1256 «Про розмір  батьківської  плати за навчання у Оратівській дитячій музичній школі»

7. Про  структуру та  штатну чисельність апарату Оратівської  селищної ради та її виконавчих органів.

8. Про втрату чинності рішення 29 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 16.06.2022 року № 1195 «Про переведення на сезонний режим роботи віддаленої групи Чагівського закладу дошкільної освіти в с. Медівка».

 

Проєкти рішень на  32 позачергову сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про внесення змін до рішення  22 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10.02.2022 року№ 1061 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади»

2. Про внесення змін до Регламенту Оратівської селищної ради

3. Про повторний розгляд заяви громадянина Діденко А.С.

4. Про укладання договору оренди земельної ділянки комунальної власності.

5. Про безоплатне прийняття до  комунальної  власності Оратівської  селищної територіальної громади майна.

6. Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Оратівської селищної ради.

7. Про внесення  змін  до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань  щодо представництва (самопредставництва) Оратівської селищної ради в судах

8. Про розмір батьківської  плати за навчання у Оратівській дитячій музичній школі.

9. Про передачу кисневих концентраторів.

10. Про розгляд заяви  громадянки Кучерук Н.В.

 

Проєкти рішень на  31 чергову сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Оратівської селищної  територіальної громади за І півріччя 2022 року.

2. Про ліквідацію загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів с. Човновиця.

3. Про внесення змін до рішення  22 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10.02.2022 року№ 1061 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади»

4. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної  ради 8 скликання від 06 липня 2021 року «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу»

5. Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Оратівська лікарня планового лікування» на укладання договору оренди приміщення господарської будівлі шляхом проведення аукціону.

6. Про передачу майна загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Човновиця в  оперативне управління відділу житлово-комунального господарства, екології,  архітектури та містобудування селищної ради.

7. Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Оратівська лікарня планового лікування» на укладання договору оренди нежитлового приміщення  (другого типу) без проведення аукціону.

8. Про  структуру та  штатну чисельність апарату Оратівської  селищної ради та її виконавчих органів.

9. Про  затвердження Положення про відділ цифрового розвитку та інформаційно-програмного забезпечення Оратівської селищної ради.

10. Про затвердження Порядку  відшкодування витрат на поховання загиблих (померлих) внаслідок військової агресії російської федерації проти України

11. Про надання дозволу на організацію  додаткових рейсів щодо  підвезення дітей до  навчальних закладів громади.

12. Про викладення рішення 11 сесії селищної ради 8 скликання «Про продаж земельної ділянки  Андрущаку І.І.» № 719 у новій редакції.

13. Про викладення рішення 11 сесії селищної ради 8 скликання «Про продаж земельної ділянки  Андрущаку І.І.» № 718 у новій редакції

14. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення  гр. Руденко Надії Павлівни

15.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення  гр. Руденка Володимира Петровича

16. Про припинення договору оренди землі від 24.07.2019.

17. Про укладання договору оренди земельної ділянки комунальної власності.

18. Про продаж земельної ділянки Роженку М.І.

19. Про викладення рішення 10 сесії селищної ради 8 скликання «Про продаж земельної ділянки  Рожкову М.З.» № 666 у новій редакції

20. Про затвердження переліку адміністративних та інших послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг Оратівської селищної ради

21. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна.

22. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної до  комунальної  власності Оратівської селищної територіальної громади станцій супутникового зв'язку "Starlink"

23. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо зміни їх цільового призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту.

Проєкти рішень на  30 позачергову сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про  уповноваження старости Зарудянського  старостинського округу Яценко С. М. на вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації актів  цивільного стану.

2. Про ліквідацію загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів с. Човновиця.

3. Про  уповноваження старости Великоростівського старостинського  округу Власенко Г.В. на вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації актів  цивільного стану в інтересах Карнауха В.П.  

4. Про повторний розгляд заяви громадянина Івченко О.В.

5. Про повторний розгляд заяви громадянки Іус Г. М.

6. Про повторний розгляд заяви громадянки Катрич М. І.

7. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

8. Про передачу майна комунальної власності Оратівської селищної ради в  оперативне управління відділу житлово-комунального господарства, екології,  архітектури та містобудування селищної ради.

9. Про передачу майна комунальному підприємству (КП) «Оратівкомунсервіс».

10. Про внесення змін до рішення 22 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10.02.2022 року №1061 "Про  затвердження Методики розрахугку орендної плати за майно комунальної  власності Оратівської селищної громади".

 11. Про затвердження антикризового плану реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 років у Оратівській селищній територіальній громаді.

12. Про внесення змін до рішення 6 сесії селищної  ради 8 скликання від 30 квітня 2021 року «Про оренду майна Оратівської селищної територіальної громади».

13. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної  ради 8 скликання від 06 липня 2021 року «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу».

14. Про передачу майна.

15. Про зміни до Програми «МАЙБУТНЄОРАТІВЩИНИ В ЗБЕРЕЖЕННІ ЗДОРОВ’Я ГРОМАДЯН».

Додатки до Програми "Майбутнє Оратівщини в збекреженні здоров'я громадян"

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Роженок Михайлу Івановичу для ведення фермерського господарства на території  Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області

17. Про повторний розгляд заяви громадянина  Катрич В. І.

18. Про викладення рішення 10 сесії селищної ради 8 скликання «Про продаж земельної ділянки  Любарському  І. І.» № 668 у новій редакції.

19. Про викладення рішення 10 сесії селищної ради 8 скликання «Про продаж земельної ділянки  Мотузюку М.В.» № 667 у новій редакції

20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

21. Про відмову у передачі земельної ділянки  у власність.

22. Про повторний розгляд заяви громадянина Івченко І.В.

 

Проєкти рішень на  29 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про розподіл території обслуговування за закладами загальної середньої освіти громади.

2. Про призупинення роботи Кошланської гімназії.

3. Про ліквідацію Синарської філії загальноосвітньої школи I-III ступенів смт Оратів Оратівської селищної об’єднаної  територіальної громади Вінницької області.

4. Про ліквідацію в с. Вербівка віддаленої групи Скоморошківського закладу дошкільної освіти «Дзвіночок».

5. Про переведення на сезонний режим роботи віддаленої групи Чагівського закладу дошкільної освіти в с. Медівка.

6. Про Статут Балабанівського ліцею Вінницького району Вінницької області (в новій редакції).

7. Про Статут Животівецької гімназії Вінницького району Вінницької області (в новій редакції).

8. Про Статут Заруддянської гімназії Вінницького району Вінницької області (в новій редакції).

9. Про Статут Кожанської гімназії  Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

10.Про Статут Кошланської гімназії Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

11. Про Статут Лопатинської гімназії Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

12. Про Статут Медівської гімназії Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

13. Про Статут Новоживотівського ліцею Вінницького району Вінницької області (в новій редакції).

14.Про Статут Осичнянської гімназії Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

15. Про Статут Оратівської початкової школи Вінницького району Вінницької області (в новій редакції).

16. Про Статут Скальської гімназії Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

17. Про Статут Скоморошківського ліцею Вінницького району Вінницької області (в новій редакції).

18. Про Статут Оратівського ліцею Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

19. Про Статут Фронтівського ліцею Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

20. Про Статут Чагівського ліцею Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

21. Про Статут Чернявського ліцею Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

22. Про Статут Якимівського ліцею Вінницького району Вінницької області(в новій редакції).

23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

24.  Про укладання з ТОВ «ТАК -АГРО» договорів оренди земельних ділянок невитребуваних паїв

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Роженок Михайлу Івановичу для ведення фермерського господарства на території  Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області

26. Про затвердження Положення про відділ  земельних ресурсів Оратівської селищної ради  у новій редакції

27. Про внесення змін до рішення 15 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10.11.2021 року  № 835

28. Про внесення змін до рішення 15 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10.11.2021 року № 836

29. Про надання згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад Вінницької області спеціалізованого легкового автомобіля до комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади  

30

 

 

Проєкти рішень на  28 позачергову сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про засудження збройної агресії російської федерації проти України.

2. Про внесення змін до рішення 6 сесії Яблуновицької сільської ради 7 скликання від 15 червня 2016 року «Про перейменування вулиць с. Яблуновиця та с. Скибин».

3. Про зміни до рішення  11 сесії 8 скликання №739 від 30.09.2021року «Про затвердження  в новій редакції Положення про порядок використання фонду депутатів Оратівської селищної ради»

Проєкти рішень на  27 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Оратівської селищної  територіальної громади за І квартал 2022 року.

2. Про повторний розгляд заяви громадянина Біленького В.П.

3. Про надання повноважень Оратівському селищному голові  на укладання договорів з ПрАТ «ВФ Україна» .

4. Про затвердження розпорядження Оратівського селищного голови .

5. Про затвердження структури та штатної чисельності  Оратівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко»  Оратівської селищної ради  Вінницької області  у новій редакції.

Додаток.

6. Про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб в закладах освіти Оратівської селищної ради.

7. Про надання дозволу КНП «Оратівська ЛПЛ» на безоплатну передачу надлишків продуктів харчування та інших товарно-матеріальних цінностей для потреб комунальних закладів та установ.

8. Про внесення змін до Регламенту Оратівської селищної ради 8 скликання.

9. Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Оратівської селищної ради.

10. Про внесення змін до рішення 22 сесії  Оратівської  селищної ради  8 скликання від 10.02.2022 за № 1098.

11. Про внесення змін до рішення 22 сесії  Оратівської  селищної ради  8 скликання від 10.02.2022 за № 1100.

12. Про припинення договору оренди землі від 15.06.2020

13. Про припинення договору оренди землі від 09.02.2017

14. Про повторний розгляд заяви громадянки Химич Т. В.

15. Про встановлення розмірів орендної плати за земельні  ділянки Оратівської селищної ради.

 

 

 

Проєкти рішень на 26 (позачергову) сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Недолько Владиславу Станіславовичу, для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності, яка розташована по вул. Софії Козлової б/н, в с. Рожична,  Вінницького району Вінницької області.

2. Про розгляд заяв громадян.

3. Про внесення змін до рішень.

4. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

5. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

6. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для городництва.

7. Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

8. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю).

10. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

11. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  громадянам для ведення особистого селянського господарства, із земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту на території Кошланівської сільської ради, Оратівського району Вінницької області

15. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

16. Про передачу земельної ділянки  у власність.

17. Про скасування рішення 15 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10.11.2021 року  № 806 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Золоташко М.В.»

18. Про  структуру та  штатну чисельність апарату Оратівської  селищної ради та її виконавчих органів.

19. Про  затвердження Положення про сектор з мобілізаційної роботи Оратівської селищної ради.

20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду          ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРОРОСТОК»,  для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення кадастровий номер 0523186300:05:004:0202, які розташовані на території  Оратівської селищної ради (за межами с. Мала Ростівка), Вінницького району Вінницької області.

22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою.

23. Про затвердження  проектів  землеустрою щодо відведення   земельних ділянок  в оренду для городництва, за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, які розташовані на території Оратівської селищної ради за межами с. Вербівка на території Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області.

24. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення   земельних ділянок  в оренду громадянам: Кириленко Марії Філіпівні, Слісарчуку Олександру Миколайовичу, Панасюк Наталії Віталіївні, Панасюку Олександру Володимировичу для городництва, за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, які розташовані на території Оратівської селищної ради (за межами с. Животівка), Вінницького району Вінницької області.

25. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

27. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

28. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

29. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів із земель комунальної власності.

31. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

33. Про надання в оренду ФГ «Сологубівське» земельної ділянки за рахунок невитребуваних земельних часток (паїв).

34. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  від  13.02.2012 року.

35. Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  від  20.08.2010 року.

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Роженок Михайлу Івановичу для ведення фермерського господарства на території  Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Скоморошківське» для іншого сільськогосподарського призначення, за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована на території  Скоморошківської сільської ради, Вінницької області.

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТАК-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул. Центральна, 5, в с. Озерне, Оратівської селищної ради, Вінницької області.

39. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Проєкти рішень на 24 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про внесення змін до комплексної оборонно-правоохоронної  програми Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки

2. Про селищну Програму утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2022 - 2024 роки

3. Про дострокове розірвання договору оренди нежитлового приміщення.

4. Про затвердження  Порядку надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО/ООС та їх сім’ям, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, пільгового медичного обсуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи,особам, які проходять процедуру гемодіалізу.

5. Про затвердження Положення про уповноважену особу з публічних закупівельв Оратівській селищній раді.

6. Про затвердження Програми для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2022 рік.

7. Про внесення змін до рішення  18 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року№ 954  «Про  бюджет Оратівської  селищної територіальної громади на 2022 рік»

ДОДАТКИ

8. Про  дозвіл на проектні роботи з розробки плану зонування території та розроблення звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану в адміністративних межах населеного пункту с. Гоноратка

 

Проєкти рішень на 23 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою.

2. Про внесення змін до рішення 18 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року № 954 "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2022 рік"

Додаток

  Проєкти рішень на 22 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади

2. Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної  ради 8 скликання від 06 липня 2021 року «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку першого типу»

3. Про затвердження Порядку компенсації витрат на зубопротезування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

4. Про передачу майна комунальному підприємству (КП) «Оратівкомунсервіс».

5. Про приватизацію незавершеного будівництва двох 9-ти квартирних житлових будинків №№8 та 10 по вулиці Пирогова в смт Оратів.

6. Про  структуру та  штатну чисельність апарату Оратівської  селищної ради та її виконавчих органів.

7. Про надання старостам повноважень адміністратора центру надання адміністративних послуг.

8. Про Положення про старост.

9. Про прийняття водогону у комунальну власність  Оратівської селищної територіальної громади

10. Про  Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Оратівській селищній територіальній громаді на 2022-2025 роки.

11. Про  затвердження Положення  про відділ соціального забезпечення  та охорони  здоров’я Оратівської селищної ради в новій редакції .

12. Про надання платних соціальних послуг Оратівським територіальним центром надання соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

13. Про  надання згоди на прийняття кисневих  концентраторів у комунальну власність Оратівської селищної територіальної громади  

14. Про затвердження звіту про виконання бюджету Оратівської селищної  територіальної громади за  2021 рік.

Додатки до проєкту рішення.

15. Про внесення змін до Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням 16 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 02.12.2021 року № 886

16. Про внесення змін до Цільової програми роботи з обдарованою молоддю Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням 16 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 02.12.2021 року № 887

17. Про внесення змін до програми організації харчування в закладах освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням 16 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 02.12.2021 року № 890

18. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням 16 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 02.12.2021 року № 889.

19. Про внесення змін до цільової соціальної програми «Шкільний автобус» Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням 16 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 02.12.2021 року № 891 .

20. Про затвердження Положення про преміювання та  матеріальне стимулювання працівників комунального некомерційного підприємства «Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Оратівської селищної ради

21. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

22. Про внесення змін до рішень.

23.  Про укладання Додаткової угоди про поновлення договору оренди землі  від  23.03.2011 року. 

24. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

25.Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення.

27. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

28. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

29. Про надання  дозволу  на  проведення експертної грошової оцінки на земельну ділянку.

30. Про затвердження  проєкту  землеустрою щодо відведення   земельної ділянки  в оренду гр. Марункевичу Івану Івановичу 01.07 для городництва із земель комунальної власності, яка розташована на території Оратівської селищної ради Вінницького району Вінницької області (за межами населеного пункту с. Медівка)

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Рабчевському Олегу Володимировичу  для сінокосіння і випасання худоби (код згідно КВЦПЗ – 01.08) за межами с. Каленівка Оратівської селищної ради Оратівського району Вінницької області

32. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж неуспадкованих земельних часток паїв в натурі  (на місцевості).

34.Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

35. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

36. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

37. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

38. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

39.Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

40. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва.

41. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва.

42. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

43. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

44. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

46. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

49. Про преміювання Оратівського селищного голови.

50. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

51.Про укладення додаткової угоди з  ДП «Біріт- Надія»   про поновлення договору оренди землі.

52. Про укладення з ДП «Біріт-Надія» договорів оренди земельних ділянок невитребуваних паїв.

53. Про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки  для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти.

54. Про  укладення Контракту  з  Панасюк Н. С.

 

Проєкти рішень на 21 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про Статут Оратівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Сонечко" Оратівської селищної ради Вінницької області (в новй редакції)

2. Про укладення додаткової угоди з Калабернюком М. В.  про поновлення договору оренди землі 

3. Про затвердження положення про загальний відділ Оратівської селищної ради.

4. Про проєкти Оратівської селищної ради, що подаються на конкурсний відбір проєктів, що передбачаються до фінансування за напрямком прямої участі обласного  бюджету по Програмі "Питна вода" Вінницької області на 2021-2025 роки.

5. Про розгляд заяв громадян.

6. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

7.Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

8.Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустроющодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки(паю) в натурі (на місцевості).

10. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби.

11.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва.

12. Про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки  для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти.

13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства

16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність

17. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва

18. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, розташованої в межах населеного пункту смт Оратів

21. Про  припинення (розірвання)  договору оренди землі від 09.09.2019 року.

22. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

 

Проєкти рішень на позачергову 20 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про внесення змін до рішення 18 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року № 954 "Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2022 рік"

Додаток

 

Проєкти рішень на чергову 19 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  для індивідуального садівництва.

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРОРОСТОК», для іншого сільськогосподарського призначення, за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована на території  Оратівської селищної ради (за межами с. Мала Ростівка), Вінницького району Вінницької області

3. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення   земельних ділянок  в оренду громадянам: Латюку Володимиру Івановичу, Мартинюку Ігору Вікторовичу, Березняку Сергію Васильовичу, Латюку Руслану Володимировичу, Новіцькому Миколі Васильовичу та Поліщуку Ярославву Васильовичу, для городництва, за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, які розташовані на території Оратівської територіальної громади (за межами с. Кошлани), Вінницького району, Вінницької області.

4. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення   земельної ділянки  в оренду гр. Кириленко Віталію Олексійовичу, для городництва за рахунок земель запасу комунальної власності  сільськогосподарського призначення, яка розташована на території Оратівської територіальної громади (за межами с.Лопатинка), Вінницького району, Вінницької області.

5. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

6. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

7. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва.

8.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості)

9. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення

10.Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення

11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів із земель комунальної власності

12. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність

14. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення   земельної ділянки  в оренду гр. Грабовській Тетяні Петрівні для городництва за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення яка розташована на території Оратівської територіальної громади ( за межами смт Оратів) Вінницького району Вінницької області

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

16.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

17.Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

18. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

19. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТАК-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул. Зелена, 85, в с. Човновиця, Оратівської селищної ради, Вінницької області

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТАК-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул. Центральна, 5, в с. Озерне, Оратівської селищної ради, Вінницької області

22. Про виплату матеріальної допомоги.

23. Про   розподіл Фонду депутатів  Оратівської  селищної ради.

24. Про скасування рішення 6 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 30.04.2021 року «Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) гр. Сіряк О.І.»

25. Про скасування рішення 11 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 30.08.2021 року  № 710 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Петлюка Р.В.»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь