Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

04 Лютого, 2022 р., 14:14
Метеорологічна обстановка: На Вінниччині утримається температурний режим вищий норми. Істотних опадів не прогнозується. На дорогах місцями слизько.
20 Січня, 2022 р., 11:56
  Євроінтеграційний курс України вимагає широкого залучення людей з інвалідністю до участі у суспільному житті, реалізації їхніх прав як громадян країни. Одним із інструментів участі людей з інвалідністю у прискоренні соціальних змін для вирішення таких проблем, як бар’єрне середовище, низький рівень соціального захисту осіб з інвалідністю, дискримінація у процесі працевлаштування та подальшої роботи є громадські технології.
19 Січня, 2022 р., 08:27
З 8 січня 2022 року запрацювали зміни до закону «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі. Відтепер роботодавців штрафуватимуть за вказування у вакансіях віку, статі та раси кандидатів на роботу.
18 Січня, 2022 р., 10:50
19 січня відзначатимемо одне з головних свят - Водохреща.  Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Щорічно рятувальники забезпечують безпеку цих заходів. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя. Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду. При груповому купанні, кількість людей, які знаходиться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб.   
18 Січня, 2022 р., 10:36
Гідрометеорологічні умови на період з 18 по 21 січня
17 Січня, 2022 р., 13:51
Для задоволення потреб населення Вінницької області в якісному та своєчасному наданні соціальних послуг створено Комунальний заклад «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг», який розташований за юридичною адресою : вул.Гагаріна, 20Б., смтВороновиця, Вінницький р-н.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь