Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

18 Березня, 2024 р., 13:49
17 березня   вихованці Оратівської музичної школи блискуче продемонстрували свої музичні та акторські вміння на II Міжнародному багатожанровому фестивалі талантів ART WINGS, який відбувся у місті Вінниці.
18 Березня, 2024 р., 08:07
Служба зайнятості всіляко сприяє професійній самореалізації учасників бойових дій. Зокрема реалізовується ряд програм, що передбачають мікрогранти на започаткування чи розвиток власної справи, фінансову підтримку роботодавців, які працевлаштовують відповідні категорії громадян, профорієнтацію і навчання (перепідготовку, підвищення кваліфікації). Програми спрямовані на підтримку учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей.
18 Березня, 2024 р., 08:05
У суботу 16 березня вкотре працівниками Центру культури та дозвілля селищної ради було організовано та проведено благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України! Концерт, який у мелодіях і словах відтворив біль, віру і надію кожного українця! Кожен із учасників прагнув показати силу та міць українського народу і вкотре нагадати кожному оратівчанину про СИЛУ НАШОГО НЕЗЛАМНОГО КРАЮ! Кожна пісня відгукнулася теплом у наших серцях!
15 Березня, 2024 р., 13:45
Сфера комунального господарства завжди була і залишається вагомою у житті суспільства, адже забезпечує життєво важливі потреби громадян і належне функціонування всіх галузей господарства. Охайні вулиці, вода, вчасно вивезені побутові відходи - все це необхідне кожній людині незалежно від того, де вона проживає. Тому люди, віддані своїй справі, щодня роблять усе можливе для надання споживачам необхідних і якісних послуг, забезпечення життєдіяльності громади.
14 Березня, 2024 р., 08:14
Це день вшанування мужності та героїзму  захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, які  за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини.
13 Березня, 2024 р., 10:11
13 березня відзначаємо 80-річчя визволення Оратівщини від німецько-фашистських загарбників у Другій світовій війні. Окупація наших територій розпочалася 27 липня 1941 року і тривала  до 13 березня 1944 року. Це  найтрагічніші роки для місцевих жителів. Гітлерівці грабували підприємства, колгоспи, населення, розстріляли десятки мирних громадян, сотні вигнали на каторжні роботи до Німеччини, завдали нашим людям невимовно важких страждань. У1941 році на фронт було мобілізовано 2700 осіб, а 1944 – 6751 особу. На примусові роботи до Німеччи­ни було вивезено 1700 наших жителів.
12 Березня, 2024 р., 08:12
Щороку в березні Україна і світ вшановують пам’ять велета духу, митця могутньої творчої сили, борця за свободу і людську гідність Тараса Григоровича Шевченка. Значення постаті Великого Кобзаря з роками все наполегливіше усвідомлює для себе народ, а творам його надається нове звучання.
10 Березня, 2024 р., 11:12
10 березня в нашій країні відзначають День Державного Гімну України. Це доволі молоде свято, яке було затверджене 7 грудня 2021 року Кабінетом Міністрів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь