Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освоєння субвенційних коштів на контролі

Дата: 07.10.2016 09:01
Кількість переглядів: 470

У минулу п’ятницю, 30 вересня 2016 року відбулась обласна селекторна нарада. Провів її голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій. Розглянуто ряд важливих питань cоціально-економічного розвитку області. Зокрема, щодо формування бюджетів районів, міст, селищ та сіл на наступний рік. Поставлено завдання: до 25 грудня 2016 року прийняти відповідні бюджети на 2017 рік. Зобов’язано фінансові управління місцевих державних адміністрацій координувати та контролювати увесь бюджетотворчий процес.

Серйозна увага була зосереджена на освоєнні коштів державного бюджету, що у вигляді субвенції на соціально-економічний розвиток надійшла місцевим бюджетам за постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року № 395 «Деякі питання надання у 2016 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій». У зв’язку із тим, що органами місцевого самоврядування області зазначені кошти використовуються повільно було попереджено про можливість їх перерозподілу між іншими територіальними громадами, що готові до такої роботи.

Дві громади району в цьому році отримали три субвенції. Субвенцію, в сумі 270 тис. грн. на впровадження енергозберігаючих технологій в ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Скоморошки отримала Скоморошківська сільська рада. Дві субвенції отримала Оратівська селищна рада: перша, в сумі 1811 тис. грн. буде спрямована на капітальний ремонт покрівлі з азбестоцементних листів із заміною на металочерепицю, евакуаційних виходів, утеплення зовнішніх стін фасаду приміщення дошкільного навчального закладу «Сонечко» по вул. Парковій, 10, в смт Оратів; друга, в сумі 3644,6 тис. грн. – на капітальний ремонт дороги державного значення Р-17 «Біла Церква-Тетіїв- Липовець-Гуменне» на ділянці км 91+000 – 94+000 по смт Оратів.

Упродовж вересня-жовтня 2016 року селищною радою проводилась робота щодо освоєння коштів, що виділені за названою постановою КМУ. На капітальний ремонт покрівлі з азбестоцементних листів із заміною на металочерепицю, евакуаційних виходів, утеплення зовнішніх стін фасаду приміщення дошкільного навчального закладу «Сонечко» смт Оратів було розроблено проектно-кошторисну документацію, проведено державну експертизу, оголошено тендер на проведення робіт. Наразі триває розгляд тендерних пропозицій. Упродовж жовтня-листопада планується проведення всіх робіт.

Розроблена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт дороги державного значення Р-17 «Біла Церква-Тетіїв-Липовець-Гуменне» на ділянці км 91+000 – 94+000 по вулиці Подільській в смт Оратів. Упродовж жовтня буде проведено її державну експертизу, до 20 листопада 2016 року планується проведення тендеру та визначення його переможця. А вже у жовтні розпочнуться ремонтні роботи, які будуть тривати до 15 грудня 2016 року.

Про роботу щодо освоєння коштів державного бюджету, що виділені селищній раді за постановою КМУ від 24 червня 2016 року № 395 селищний голова Ігор Барський 04 жовтня 2016 року поінформував першого заступника директора Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Олену Чорну, яка цього дня перебувала в районі та контролює зазначену роботу від обласної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь