Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З третьої спроби

Дата: 07.09.2016 09:28
Кількість переглядів: 466

Саме стільки  разів було потрібно громадській організації «Фонд розвитку територіальної громади смт Оратів» аби провести тендер та визначити підрядну організацію для реалізації мікропроектної пропозиції «Впровадження енергоефективних заходів в ДНЗ «Сонечко»  смт Оратів. Капітальний ремонт системи опалення, утеплення горищного перекриття».  Дві перші спроби були невдалими через те, що учасники конкурсу подавали неповний пакет тендерної документації або не дотримувались запропонованих нами видів робіт.  У зв’язку із цим ми втратили дорогоцінний час – цілий місяць. Нарешті втретє, маючи певний досвід участі у тендерних процедурах   учасниками  було вірно оформлений увесь пакет документів і 05 вересня 2016 року тендерний комітет ГО «Фонд розвитку територіальної громади смт Оратів» визначив переможця. Ним стало  ТОВ «Союз Груп» м. Гайсин.

Проект громадської організації селища реалізується в рамках Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» і передбачає заміну системи опалення у дошкільному навчальному закладі, що на сьогодні  є застарілою та не енергоефективною.  У розпорядженні ГО є необхідні фінансові ресурси. Загальна вартість нашого проекту становить 395476 грн. Внески сторін складуть: ЄС/ПРООН – 251350 грн., громадської організації «Фонд розвитку територіальної громади смт Оратів» – 20540 грн., районної державної адміністрації –  90000 грн., селищної ради – 33586 грн.

Як тільки тендерна документація буде погоджена із  ЄС/ПРООН та затверджена загальними зборами громадської організації  розпочнуться роботи на об’єкті. У зиму дитячий садочок увійде із новою, сучасною системою опалення і з новим опалювальним пунктом на твердому паливі.

Фото без опису
Фото без описуФото без опису
Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь