Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітянські питання об’єднаної територіальної громади

Дата: 15.09.2017 09:47
Кількість переглядів: 458

На розгляд чергової, п’ятої сесії селищної ради 8 скликання, що відбулась 12 серпня було винесено 15 питань.

Першочергово депутати розглянули  питання, що стосувалися освіти.  Рішенням сесії було утворено відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради, затверджено Положення про  відділ та  його штатну чисельність.

З метою комплексного вирішення питань соціально-гуманітарного напрямку, координації цієї роботи   додатково введено посаду заступника селищного голови. Прийнято рішення про поєднання посад заступника селищного голови та посади начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради. За пропозицією Оратівського селищного голови на цю посаду затверджено Герасика С. М., який раніше працював  у відділі освіти райдержадміністрації.

Відповідно до  рішення 21 сесії Оратівської районної ради 7 скликання від 09 серпня 2017 року «Про передачу майнового комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів у комунальну власність Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади», рішення 4 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 10 серпня 2017 року «Про прийняття у комунальну власність селищної об’єднаної територіальної громади приміщення та майнового комплексу Оратівської опорної загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів» на сесії ради прийнято  рішення «Про  опорний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів смт Оратів  Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади  Вінницької області». Відповідно  до цього рішення Оратівська селищна рада стала засновником опорного навчального закладу – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів смт Оратів. Затверджено Статут школи, погоджено призначення на посаду її директора –  Гнідунець Л. І.

Депутати затвердили Положення про відділи виконавчого комітету селищної ради: фінансового обліку, звітності, та господарського забезпечення та організаційного та правового забезпечення.

Своїм рішенням сесія ради внесла зміни до складу виконавчого комітету. Замість Ліхоткіної Н. Ц. до його складу введено Герасика С. М.

Рішенням ради внесено зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2017 рік, зокрема збільшено доходи загального та спеціального фондів відповідно на  294,5 та 140,7 тис. грн. Зазначені кошти та кошти вільного залишку спрямовані на фінансування заходів правоохоронної програми та програми поліпшення техногенної безпеки, на будівництво мультифункціональних майданчиків контейнерного типу та спортивних майданчиків.

На сесії ради розглянуто й інші питання, по них прийняті рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь