Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Конституції

Дата: 29.06.2017 09:59
Кількість переглядів: 431

27 червня, у приміщенні районного Будинку культури смт Оратів відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Конституції.  Виступаючі, перший заступник голови райдержадміністрації Василь Поліщук, голова районної ради Галина Лошак, Оратівський селищний голова Ігор Барський зазначили, що прийняття Основного документа країни стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина,  Конституція закріпила правові основи незалежності України, її суверенітет і територіальну цілісність, авторитет держави  на міжнародному рівні.

Оратівський селищний голова, від імені  селищної об’єднаної територіальної громади та її представницьких органів  щиро привітав усіх присутніх  та їх родини із святом – Днем Конституції, побажав міцного здоров’я, наснаги у вирішенні всіх питань та висловив впевненість у тому,  що Українська  Конституція завжди буде стояти  на сторожі  прав, свобод та інтересів Українського народу.

Із нагоди великого загальнодержавного свята працівникам органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, представникам громадських формувань, учасникам АТО були вручені почесні грамоти.

Для учасників святкового зібрання була представлена цікава програма творчих колективів художньої самодіяльності із  смт Оратів, сіл: Оратівки, Осичної, Медівки.

Від представників громадськості та трудових колективів селища, із нагоди свята, було покладено корзини квітів до пам’ятника Т. Шевченку та загиблим воїнам у Другій світовій війні.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь