Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія ради

Дата: 20.05.2016 10:02
Кількість переглядів: 440

 

Відбулась 19 червня 2016 року в приміщенні Оратівської селищної ради. Депутати розглянули ряд важливих  питань життєдіяльності територіальної громади. 

За пропозицією виконавчого комітету і комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку були внесені зміни до селищного бюджету на 2016 рік. Виділено 100 тис. грн. на поточний ремонт доріг комунальної власності, 37,1 тис. грн. – КП «Оратівкомунсервіс» на благоустрій селища і  придбання техніки та матеріалів,  7 тис. грн. – на виготовлення технічного паспорта дитячого садочка «Сонечко», 6,8 тис. грн. спрямовано на інші видатки.

Відбулися зміни у складі виконавчого комітету селищної ради. До його складу введено Гнідунець Л. І. – директора Оратівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Сесія ради затвердила Регламент селищної ради у новій редакції  та визнала таким, що втратило чинність рішення 1 сесії селищної ради 7 скликання від 19 листопада 2015 року «Про Регламент роботи Оратівської селищної ради 7 скликання».

Важливим документом прийнятим на цій сесії стала Програма реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг на території селищної ради. У поточному році планується здійснити реконструкцію та ремонти вулиць: Соснова, Братів Коробкових, В. Деркач. Загальна сума коштів , що передбачена для фінансування цих робіт становить 1469,2 тис. грн.  На поточний ремонт вул. Героїв Майдану  планується витратити 100 тис. грн. Окрім цього, у нинішньому році за рахунок державного бюджету планується провести реконструкцію дороги державного значення Б. Церква-Гуменне. Заходами програми передбачено співфінансування цих робіт (ділянки дороги, що розташована в межах населеного пункту) в сумі 200 тис. грн.

Депутати розглянули ряд питань, що стосувалися земельних питань та надання матеріальної допомоги жителям селищної ради, які звернулися з відповідними заявами.

Із усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь