Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь об’єднаної територіальної громади у 14 обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад

Дата: 24.03.2017 10:06
Кількість переглядів: 495

Розпорядженням голови обласної Ради від 11 січня 2017 року № 11  оголошено про проведення  чотирнадцятого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. Проекти необхідно було подати до Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації до 28 лютого 2017 року.

Порівняно із попереднім цьогорічний  конкурс мав цілу низку новацій. Зокрема, вперше необхідно  було провести онлайн реєстрацію заяв проектів, були визначені нові пріоритетні напрямки Конкурсу. Подавачі мали надати не більше двох проектів.

Всього  було подано 775 проектів із них 690 допущено до Конкурсу. Від Оратівського району подано 7 проектів із них 2 – від Оратівської селищної ради.

Цього року ми обрали два напрямки Конкурсу.

Перший напрямок: «Розвиток спортивної та туристичної інфраструктури населених пунктів». Цей напрямок представлений проектом  «Спорт для всіх. Розбудовуємо спортивно-туристичну інфраструктуру в об’єднаній громаді». За цим проектом передбачається облаштувати в парку культури і відпочинку смт Оратів спортивний майданчик для занять силовими видами спорту (вуличний тренажер), тенісний корт,  оновити футбольне поле Оратівської ЗОШ, відремонтувати міні футбольне поле зі штучним покриттям, облаштувати велосипедні, пішохідні та бігові доріжки, провести зовнішнє освітлення.

Другий напрямок: «Заходи екологічного спрямування, які підготовлені відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів» та які отримали позитивний екологічний висновок Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації. Цей напрямок представлений проектом «Нові рішення екологічних проблем: роздільний збір сміття – це просто та необхідно. Долучаймось». За цим проектом  планується облаштувати 11 майданчиків для роздільного збору сміття та закупити нові сміттєві контейнери (баки).

Загальна вартість поданих Оратівською селищною радою проектів становить 1070 тис. грн.

Обласна конкурсна комісія упродовж  місяця має відібрати найбільш цікаві проекти, що будуть співфінасуватися із обласного бюджету. Цьогоріч збільшено суму коштів на співфінансування одного проекту до 200000 грн. (у минулому році вона становила 70000 грн.).

Сподіваємось, що наші проекти будуть цікавими для конкурсної комісії і ми зможемо за рахунок їх реалізації вирішити конкретні проблемні питання соціального значення у об’єднаній територіальній громаді.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь