Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розвиток інфраструктури територіальної громади

Дата: 10.08.2016 10:32
Кількість переглядів: 591

На території ради продовжуються роботи спрямовані  на соціальний розвиток населених пунктів. Вони розпочалися на початку року і не припинялися ні на мить. Ми займалися благоустроєм, ремонтом доріг комунального значення, переведенням  об’єктів соціального призначення на альтернативні види палива,  вирішували екологічні проблеми, приділяли увагу закладам освіти, культури. Попереду ще багато важливих справ. І серед них найголовніша  – модернізація селищного дошкільного навчального закладу «Сонечко». 

Розроблена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт системи опалення, утеплення горищного перекриття в ДНЗ «Сонечко» смт Оратів, отримано позитивний висновок державної експертизи щодо цього проекту.  Зазначений проект  спільно із селищною та районною радами реалізує громадська організація « Фонд розвитку територіальної громади смт Оратів»  в рамках  участі у ПРООН «Місцевий розвиток, орієнований на громаду-ІІІ».  Зараз, зібрано необхідні фінансові ресурси, в тому числі від Проекту ЄС та Програми розвитку ООН. Уже в  п’ятницю, 12 серпня  має відбутися тендер із відбору підрядної організації для виконання заявленого виду робіт. Дуже сподіваємося, що він пройде успішно і ми, у серпні приступимо до виконання всього комплексу робіт, що визначений робочим проектом.

На нашому сайті ми свого часу інформували його відвідувачів, читачів про те, що постановою Кабінету Міністрів України  від 24 червня 2016 року № 395  «Деякі питання надання у 2016 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» на капітальний ремонт покрівлі з азбестоцементних листів із заміною на металочерепицю, евакуаційних виходів, утеплення зовнішніх стін фасаду приміщення дошкільного навчального закладу «Сонечко»   виділено 1811 тис. грн. На сьогодні скорегована проектно-кошторисна документація, її передано на проходження державної експертизи. За нашими прогнозами роботи щодо цього проекту будуть розпочаті  у вересні 2016 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь