Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемога проектів селищної об’єднаної територіальної громади

Дата: 29.06.2017 10:36
Кількість переглядів: 527

Щорічно, Оратівська селищна територіальна громада бере участь у обласних конкурсах проектів розвитку територіальних громад. Мета такої активності – залучення додаткових фінансових ресурсів для розбудови територіальної громади та жителів  для вирішення нагальних проблемних питань. Поспіль декількох останніх років цього вдається досягти. Для прикладу, у минулому році два наших проекти: «Теплий дім – малечі добре в нім»  та «Комплексний підхід до вирішення проблем довкілля» стали переможцями 13 обласного конкурсу.  Реалізуючи перший проект ми спромоглися повністю замінити застарілу та неефективну систему опалення у ДНЗ «Сонечко» смт Оратів. Для цього залучено 395,5 тис. грн. додаткових коштів, із них 70,0 тис. грн. – із фонду обласного конкурсу.

Інший проект стосувався екологічних проблем селища. За ним нам вдалося огородити місцеве сміттєзвалище.  Всього  було додатково залучено 80,0 тис. грн., із 179 тис. грн., що були освоєні в рамках реалізації проекту.

У нинішньому році ми подали на 14 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад два проекти – максимальну  кількість для однієї громади. Обидва вони отримали перемогу, а значить і кошти із обласного бюджету будуть виділені для їх реалізації.

Перший проект «Нові рішення екологічних проблем: роздільний збір сміття – це просто та необхідно. Долучаймось». За цим проектом  планується облаштувати 11 майданчиків для роздільного збору сміття та закупити нові сміттєві контейнери (баки). Із фонду конкурсу для співфінансування цього проекту буде виділено 128,5 тис. грн.

Другий  проект  «Спорт для всіх. Розбудовуємо спортивно-туристичну інфраструктуру в об’єднаній громаді». За цим проектом передбачається облаштувати в парку культури і відпочинку смт Оратів спортивний майданчик для занять силовими видами спорту (вуличний тренажер), тенісний корт,  оновити футбольне поле Оратівської ЗОШ, відремонтувати міні футбольне поле зі штучним покриттям, облаштувати велосипедні, пішохідні та бігові доріжки, провести зовнішнє освітлення. Для реалізації завдань проекту із фонду обласного конкурсу буде залучено 88,6 тис. грн.

На сьогодні, селищною радою коригуються бюджети проектів і із надходженням коштів на рахунок селищної ради будуть проводитись роботи.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь