Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З турботою про довкілля

Дата: 02.08.2016 11:04
Кількість переглядів: 478

Питання охорони навколишнього середовища є пріоритетним у діяльності ради та її виконавчого комітету. Упродовж року за  ініціативою депутатів проведено ряд заходів спрямованих на поліпшення екологічного стану населених пунктів, впорядкування та очистки їх територій. Більшість таких робіт здійснювались без великих  фінансових затрат. Однак, є питання, що потребують значних інвестицій, для їх вирішення залучаються кошти:  селищного, обласного бюджетів, громадян, суб’єктів підприємницької діяльності.

«Комплексний підхід до вирішення проблем довкілля» так називався проект селищної ради, що був поданий на тринадцятий обласний     конкурс проектів розвитку територіальних громад і отримав перемогу. Проектом передбачається облаштувати залізобетонну огорожу навколо селищного сміттєзвалища. Ці роботи будуть виконуватись у серпні-вересні поточного року.

Ще один наш проект, який переміг у обласному конкурсі, що проводився у рамках подання природоохоронного запиту до обласного фонду охорони навколишнього середовища передбачав придбання двох вентиляторів вертикального типу для встановлення на очисних спорудах типу «BIOTAL 50» в смт Оратів.  Із обласного  фонду було виділено 164 тис. грн., ще  23,7 тис. грн. – забезпечено власними коштами. Зазначене обладнання придбано і встановлено працівниками ПП «Укрбіотал-монтаж» м. Житомир  на очисні споруди селища. Це забезпечить стабільне та якісне очищення каналізаційних стоків.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь