Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання

Дата: 11.05.2017 11:18
Кількість переглядів: 499

05 травня 2017 року, в районному Будинку культури відбулися громадські слухання з проводу  розробки Детального плану забудови земельної ділянки під будівництво автозаправної станції в смт Оратів.  Такий об’єкт планується побудувати по вул. Подільській  (на виїзді із смт Оратів з правої  сторони в напрямку м. Київ). Рішення із цього питання приймалося на загальних зборах громадян селища, що відбулися  31 березня поточного року.

На сьогодні в смт Оратів працює одна автозаправна станція, де реалізуються нафтопродукти.  Часто  водії нарікають, що ціни на пальне є зависокими і альтернативи у виборі немає.  У наших найближчих сусідів, де реалізацію нафтопродуктів здійснюють декілька АЗС під різними торговими марками  такий вибір є.  Тому це стало одним із головних аргументів при вирішенні питання щодо будівництво АЗС у смт Оратів.

На громадських слуханнях був  представлений план забудови земельної ділянки. Для розміщення АЗС,  інших допоміжних та сервісних споруд планується відвести земельну ділянку площею 0,3356 га .

Присутні учасники громадських слухань одноголосно прийняли рішення про визнання Детального плану  забудови  території  земельної ділянки загальною площею 0,3356 га, в тому числі 0,255 га під забудову, для будівництва АЗС по вул. Подільська в смт Оратів Вінницької області таким, що відповідає вимогам чинного містобудівного законодавства, іншим нормативно-правовим документам та подати його на розгляд архітектурно-будівельної ради при Департаменті будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації

Рішення з цього питання прийнято одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь