Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

9 сесія ради

Дата: 09.12.2017 11:22
Кількість переглядів: 419

У п’ятницю, 08 грудня 2017 року, відбулась 9 сесія селищної ради 8 скликання.  Відкривши її Оратівський селищний голова Ігор Барський привітав усіх присутніх із святами, що відзначались на цьому тижні – це Міжнародний день волонтера (5 грудня), День Збройних сил України (6 грудня), День місцевого самоврядування (7 грудня) та 38-ою річницею із дня утворення Оратівського району (7 грудня).

Після цього депутати перейшли до розгляду питань порядку денного сесії, їх було 8.

Першим  у порядку денного стояло питання щодо внесення змін до рішення 1 сесії селищної ради 8 скликання від 12.01.2017 року «Про селищний бюджет Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2017 рік». Депутати прийняли рішення збільшити доходи загального фонду бюджету на 705,2 тис. грн. Водночас зазначені кошти були перерозподілені на видатки пов’язані із:  благоустроєм населених пунктів громади, капітальним ремонтом об’єктів соціально-культурного призначення, доріг, придбанням тренажерів для спортивного майданчика, будівництвом міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям у смт Оратів, іншими важливими заходами, що проводяться у громаді.

Рада прийняла рішення про створення тендерного комітету Оратівської селищної ради у складі 5 осіб  та затвердила положення про нього. Головою тендерного комітету селищної ради затверджено Янкового М. Г., заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради.

Депутати продовжили термін контракту на посаду директора комунального підприємства "Оратівкомунсервіс" із Куницькою С. В. терміном на 3 роки.

Керуючись законами України «Про культуру», «Про місцеве самоврядування», іншими нормативно-правовими актами рішенням ради реорганізовано клуби-бібліотеки в селах Оратівка, Прибережне у Оратівецький та Прибережнянський сільські клуби.

На виконанння раніше прийнятих Програми соціально-економічного розвитку та Програми благоустрою населених пунктів об'єднаної територіальної громади було прийнято рішення щодо передачі на баланс КП "Оратівкомунсервіс" міні-трактора МТЗ-422,1 придбаного за рахунок селищного бюджету та субвенції із державного бюджету на розвиток інфраструктури Оратівської селищної ОТГ. 

Було розглянуто депутатський запит депутата селищної ради Клапші В. О. щодо ремонту дороги по вул. Паркова №119-121, звернення громадян про надання матеріальної допомоги та із питань землекористування. По них були прийняті відповідні рішення.

На цьому сесія ради завершила свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь