Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державні кошти на розвиток територій

Дата: 26.09.2016 11:51
Кількість переглядів: 421

Постанова Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 605 «Про внесення змін у додаток 1-3 до постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року № 395» дала змогу використовувати кошти державного бюджету, що у вигляді субвенції надійшли місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Зазначеною постановою КМУ усунуто деякі неточності та помилки, що були наявними у постанові Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року № 395 «Деякі питання надання у 2016 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій». Зокрема, новою постановою у перелік  об’єктів, що розташовані у смт Оратів внесено такі зміни:

- на капітальний ремонт дитячого садочка «Сонечко» смт Оратів  – покрівлі з азбестоцементних листів із заміною на металочерепицю, утеплення зовнішніх стін фасаду доповнено роботи щодо ремонту евакуаційних виходів. На виконання цих робіт виділено 1811 тис. грн. Станом на 26 вересня 2016 року по цьому об’єкту через електронну систему публічних закупівель ProZorro проводиться тендер.

- по іншому об’єкту, на який держава виділила кошти, а це дорога державного значення Р-17 «Біла-Церква-Тетіїв-Липовець-Гуменне» вищезазначеною постановою уточнено відрізок дороги, що буде капітально ремонтуватися. Це ділянка  км 91+000 - 94+000  дороги  по вулиці Подільській в смт Оратів. На виконання капітального ремонту передбачається використати 3644 тис. грн. Роботи  передбачається здійснити на двох ділянках дороги:  

- на 94 км дороги Р -17  (в’їзд в смт Оратів зі сторони м. Вінниця)  ремонту підлягає близько 300 м.;

- на ділянці 93-92 км дороги Р-17 (від приміщення колишньої лікарні в сторону м. Київ) буде ремонтуватися біля 400 м.

На даний час розробляється проектно-кошторисна документація на проведення капітального ремонту, далі має відбутися тендер. Очікувано роботи можуть бути проведеними у листопаді-грудні цього року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь