Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконкому

Дата: 01.07.2016 13:49
Кількість переглядів: 401

На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради  розглянуто 7 питань.

З першого питання заслухано інформацію селищного голови про  роботу підприємств, що надають комунальні  послуги.  Такими підприємствами  на території селищної ради є: КП «Оратівкомунсервіс» та  ПП «Газводбудсервіс». Зазначені підприємства упродовж  січня-червня працювали стабільно, у порівнянні із відповідним періодом минулого року обсяги надання комунальних послуг збільшились, не було  нарікань зі сторони споживачів на їх якість.

Наступним питанням, що розглянуто виконавчим комітетом було уточнення бюджетних призначень селищного бюджету. Збільшено кошторисні призначення бюджету розвитку спеціального фонду селищного бюджету на  90,0 тис. грн. Ці кошти  надійшли у вигляді субвенції із районного бюджету для співфінансування мікропроектної пропозиції ГО «Фонд розвитку територіальної громади смт Оратів» щодо проведення капітального ремонту системи опалення, утеплення горищного перекриття у дитячому дошкільному навчальному закладі «Сонечко». Роботи проводяться в рамках спільного Проекту ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ».

Комунальному підприємству «Оратівкомунсервіс» було передано в оперативне управління та його баланс матеріальні цінності на суму 12,2 тис. грн.

Затверджено посадові інструкції заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету  селищної ради та Державного реєстратора на нерухоме майно – спеціаліста селищної ради.

Також розглянуто питання щодо: видачі дублікатів свідоцтв на право власності на житлові будинки; надання дозволу на добудову житлової кімнати до квартири; присвоєння адрес.

Із усіх питань, що виносились на засідання виконкому прийняті відповідні рішення, із ними можна ознайомитись у розділі «Рішення виконавчого комітету» на нашому сайті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь