Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оновлення дошкільного закладу

Дата: 15.12.2016 15:08
Кількість переглядів: 467

У складних погодних умовах будівельники здійснюють капітальний ремонт дитячого навчального закладу «Сонечко». За проектом передбачається провести заміну перекриття даху –  замінити азбестоцементні листи на металочерепицю, капітально відремонтувати евакуаційні виходи,  утеплити зовнішні стіни фасаду.

Кошти для проведення цих робіт були виділені із державного бюджету постановою Кабінету Міністрів України у червні цього року, проте використовувати їх стало можливим лише у вересні коли Кабінет Міністрів України прийняв свою постанову № 605 «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року № 395». Зазначеною постановою було уточнено назву видів робіт і це відкрило шлях для використання бюджетних коштів.

У вересні-жовтні селищною радою було проведено тендер, визначено підрядну будівельну організацію, нею стала ТОВ «Вінбуд-сервіс» м. Вінниця. Будівельники приступили до роботи, однак погодні умови упродовж листопада-грудня були не завжди сприятливими, на заваді роботам стали сильні дощі, снігопади.   Тому роботи виконувались із великими перервами і лише у погожі дні.

На сьогодні  виконаний значний об’єм робіт.  Завершено перекриття даху, утеплено стіни фасаду, відремонтовано запасні виходи. Залишились ще роботи по облаштуванню декоративної штукатурки, що будуть виконуватись за сприятливих погодних умов.

Капітальний ремонт системи опалення, що виконаний раніше завдяки участі громадської організації «Фонд розвитку територіальної громади смт Оратів» у грантовому проектів ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та перемозі проекту селищної ради «Теплий дім – малечі добре в нім» у тринадцятому обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад, разом із зазначеними вище роботами створили у ДНЗ «Сонечко» смт Оратів комфортні, затишні та теплі умови перебування його вихованцям.

Оратівська селищна рада, громада селища Оратів дякує Народному депутату України Руслану Демчаку за допомогу у проведенні реконструкції дошкільного навчального закладу «Сонечко». Завдяки його сприянню ми отримали необхідні кошти для проведення робіт щодо термомодернізації закладу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь