Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт директора ДНЗ

Дата: 17.06.2016 15:20
Кількість переглядів: 631

Звіт директора ДНЗ «Сонечко» смт Оратів про роботу за  2015-2016 навчальний рік   відбувся 15 червня 2016 року. Директор дитячого садочка  Наталія Рабчевська  поінформувала батьків вихованців дошкільного  навчального закладу про навчально-виховний процес. Зокрема вона зазначила, що у 7 вікових групах виховуються та навчається  152 дітей. В ДНЗ працювали гуртки за інтересами: - з паперопластики; - англійської мови; -хореографії.

Навчально-виховний процес забезпечують досвідчені педагоги, за станом здоров’я  слідкує кваліфікований медичний працівник. 

У дошкільному закладі вихованці забезпечені трьохразовим збалансованим харчуванням.  У 2016 році на харчування було використано 113,1 тис. грн. із них 60% це була батьківська плата.  

У типовому приміщенні дитячого дошкільного закладу створені всі умови для належного навчально-виховного процесу. Будівля знаходиться в належному стані і відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Щороку проводиться ремонт усіх приміщень. Приміщення груп естетично оформлені, забезпечені меблями. В музичній залі є необхідні музичні інструменти та обладнання.

Усі зусилля педагогічного колективу спрямовувались  на всебічний розвиток дітей, реалізацію їх здібностей.

В обговоренні звіту виступив селищний голова Ігор Барський, який зупинився на питаннях діяльності ради спрямованої на модернізацію дошкільного навчального закладу. Він зокрема наголосив, що завдяки участі у грантових програмах, обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад, залученню власних бюджетних та спонсорських коштів  встановлено металопластикові вікна та двері. За кошти селищного бюджету збудований опалювальний пункт на твердому паливі, встановлено резервний газовий котел. Побудовано накриття для зберігання дров. Загальна вартість цих робіт сягає понад  3 млн. грн. У нинішньому році заплановано поміняти систему опалення та утеплити горішнє перекриття. На всі ці роботи  буде затрачено майже 400 тис. грн. У планах на наступний рік передбачається замінити покрівлю даху та утеплити зовнішні стіни, вартість цих робіт становитиме 1300 тис. грн. Селищна рада робить і буде робити усе від неї можливе для створення зручних та комфортних умов перебування дітей у дитячому садочку.

Присутні таємним голосуванням визнали роботу керівника ДНЗ «Сонечко» задовільною.  

Фото без опису   Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь