Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий навчальний рік

Дата: 01.09.2017 15:31
Кількість переглядів: 485

Сьогодні, у День знань, у Оратівській загальноосвітній школі розпочався новий навчальний рік. Він цікавий тим, що у галузі освіти тривають довгоочікувані реформи, вони будуть продовжені у цьому та наступному роках. Державна Концепція «Нова Українська школа» передбачає дуже серйозні зміни у навчально-виховному процесі, фінансуванні та матеріально-технічному переоснащенні загальноосвітніх шкіл.

Цей навчальний рік для педагогічного та учнівського колективу школи примітний тим, що по суті вони будуть навчати та навчатися у новому селищному комунальному навчальному закладі – «Оратівська опорна загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня». Як відомо Оратівська селищна рада прийняла цей заклад із спільної власності територіальних громад району до власності селищної об’єднаної територіальної громади. Це відкриває нові перспективи та можливості. Вже із наступного року селищною радою запланований великий за обсягом комплекс робіт по технічній переоснащеності цього закладу, його оновленню та осучасненню.

Традиційно цього дня учні, вчителі, батьки, мешканці селища  зібрались на шкільному подвір’ї  Оратівської загальноосвітньої школи аби відзначити День знань. Цього року  57 першокласників вперше сядуть за парти.

Із початком нового навчального року  вчительський та учнівський колектив школи, батьків привітали директор школи Лариса Гнідунець, Оратівський селищний голова Ігор Барський.

Пролунав перший дзвінок. 

Від щирого серця бажаємо, вам шановні вчителі,  наснаги у важливій та кропіткій праці – вихованні патріотів своєї країни, а вам, учні  терпіння та прагнення до здобуття нових знань!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь