Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Будь у віках благословенна, Соборна Україно суверенна»

Дата: 29.08.2017 15:47
Кількість переглядів: 601

Під таким гаслом у смт Оратів, 22 серпня відбулись урочистості до  26 річниці Незалежності України.  Організатори цього заходу планували, як і завжди, провести його на центральній площі  та парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка селища, однак дощова погода внесла свої корективи. Тому основне дійство відбулось  у приміщенні районного Будинку культури. Воно було  настільки багатолюдне, що не всі змогли розміститись у залі. У цей день до райцентру прибули делегації від усіх територіальних громад району – це сільські голови, учасники художньої самодіяльності, керівники сільськогосподарських формувань, але найпочеснішими гостями були військові – учасники антитерористичної операції. Їм, військовий комісар Оратівського військового комісаріату Валерій Адісевич, вручив нагрудний знак учасника АТО, присвячений 26 річниці Незалежності.

Як і в попередні роки у цей день, занесенням на районну Дошку пошани, відзначили кращі трудові колективи та кращих працівників районної територіальної громади. Приємно, що до таких належить і трудовий колектив Оратівської селищної ради,  свідоцтво про занесення на Дошку пошани якого отримав Оратівський селищний голова Ігор Барський.

Традиційно, так заведено здавна, із Днем Незалежності відзначається свято завершення збору урожаю –  обжинки. Цього року було відзначено три колективи, що досягли найбільших врожаїв. Серед них колектив нашої селищної об’єднаної територіальної громади – ППСП «Агрошляхбуд» смт Оратів. Інші колективи СВК «Маяк» та ФГ «Нива-С»  належать до Медівської та Зарудянської сільських територіальних громад.

Трудові колективи та представники селищної об’єднаної та сільських територіальних громад прибули на свято із своїми дарунками – із традиційними для таких дат короваями, обжинковими дідухами, виробами декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва.

Захоплюючим, неповторним був святковий концерт учасників художньої самодіяльності.

До учасників зібрання із вітальним словом звернулися голова районної ради     Г. Лошак, перший заступник голови райдержадміністрації В. Поліщук та Оратівський селищний голова І. Барський.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь