Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як святкували День Незалежності в Оратові

Дата: 28.08.2018 14:15
Кількість переглядів: 1362

Весело, цікаво, незабутньо, ще такого не було... Це відгуки та враження тих хто безпосередньо брав участь у проведенні святкування, жителів громади та її гостей. Хоча були і певні невдоволення окремих громадян на гучну музику в вечірній і нічний час, за що ми перепрошуємо. Але загальне враження від цього заходу – позитивне. Всім сподобалось.

24 серпня – в День Незалежності України до Оратова  із територіальних громад району з’їхались її представники аби відзначити це Велике державне свято, День Прапора та обжинки.

В урочистій обстановці, кращі представники трудових колективів, громадськості, учасники АТО підняли державний прапор України. 

Перед початком урочистих заходів усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, що напередодні загинули на Сході нашої держави, як і тих хто віддав своє життя за нашу Незалежність в АТО.

Далі були виступи учасників художньої самодіяльності, зустріч учасників автопробігу «Вірність та єдність – ось сила моєї країни», вітальні промови голови районної державної адміністрації Олега Чугункіна, голови районної ради Галини Лошак, Оратівського селищного голови Ігоря Барського, нагородження кращих виробничників, службовців, громадських активістів, військових почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, селищної ради.

Далі ходою колона перемістилась у парк культури і відпочинку, де були вже розміщені  світлиці територіальних громад, виставки обжинкових короваїв, творів образотворчого мистецтва, книг… Упродовж всього свята в парку працювала торгівля.

Для дітвори, селищна рада організувала розваги, були батути, гірки, спайдери. Вони були безкоштовними, тому малеча могла досхочу розважатись.  Хто бажав, а таких було багато, могли розважатись на дитячому ігровому майданчику, який був встановлений напередодні.

О  18. 00 год.  на центральній площі Оратова розпочався концерт молодих виконавців району. Юні вокалісти, танцюристи  розважали присутніх сучасним естрадним співом та запальними танцями. Особливого шарму цим виступам додала мобільна сцена оздоблена символікою селища Оратова. Вона була  закуплена до Дня Незалежності,  і в цей день на ній відбулись перші виступи. Сподіваємось вона ще довгі роки успішно слугуватиме Оратівській селищній об’єднаній територіальній громаді для проведення святкових та урочистих заходів.

Завершилось свято вечірньою дискотекою.

Розважальні заходи, а саме, дитячі атракціони, виступи юних виконавців району, святкову дискотеку, допомогли селищній раді частково профінансувати Шевчук О. П.- директор ТОВ «Агробуд»,  Волкотруб С. М. - директор ПСП «Агрошляхбуд», Салій А. В.- голова ФГ «Салій», приватні підприємці: Бурлака С.  В., Кириленко В. О., Сапожнік С. М., Шевчук В. В.

Оратівська селищна рада дякує всім оратівчанам та гостям нашого селища, які так організовано та святково відзначили наше найбільше державне свято – 27 День Незалежності України.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь