Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий навчальний рік

Дата: 04.09.2018 16:03
Кількість переглядів: 457

Традиційне свято Першого дзвоника відбулось, 1 вересня, в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів смт Оратів. Саме, в цей день  –  День знань розпочався новий навчальний рік.

ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів має статус опорної школи, тому в ній виявили бажання навчатися 571 учень із Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади та ще 11 населених пунктів району. По великому рахунку в нашій школі буде здобувати освіту 31% від загальної кількості  школярів району.

Цього року за шкільні парти сіли 53 першокласники. Для них цей навчальний рік буде особливий і цікавий, вони будуть навчатися за стандартами Нової української школи, за новою навчальною програмою, які мають на меті полегшити засвоєння нового навчального матеріалу, дати дітям знання та вміння,що стануть основою для успішної самореалізації в майбутньому, навчити їх працювати в групах та колективі.

Із новим  навчальним роком учнів, педагогів та батьків привітали директор школи Лариса Гнідунець та Оратівський селищний голова Ігор Барський.

Цей рік для ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів є особливим. У серпні 2018 року розпочались роботи спрямовані на модернізацію цього навчального закладу. Вони ведуться за рахунок коштів селищного та державного бюджетів. Кошти із державного фонду регіонального розвитку селищна рада отримала  в результаті перемоги, у державному конкурсному відборі, проекту селищної ради спрямованого на впровадження нових стандартів освіти. Зазначений проект передбачає комплексну термомодернізацію школи та її сучасний зовнішній дизайн. Роботи будуть завершені у поточному році і незабаром вона матиме новий, привабливий, сучасний вигляд.

Оратівська селищна рада  щиро вітає учнівський та педагогічний колективи з новим навчальним роком, бажає  вчителям  наснаги у їх важливій та кропіткій праці – навчанні та вихованні підростаючого покоління, а учням  терпіння та прагнення до здобуття нових знань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь