Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ДЮСШ розпочався новий навчальний рік

Дата: 11.09.2018 10:14
Кількість переглядів: 521

Традиційно, у другу суботу  вересня, учнівський та викладацько-тренерський колективи Оратівської дитячо-юнацької спортивної школи відзначають День фізичної культури і спорту та початок нового навчального року.  Спортивне свято розпочалось концертом та привітанням Оратівського селищного голови Ігоря Барського, який вручив грамоти та цінні подарунки кращим тренерам, активістам фізичної культури та спорту.

У цей день, не дивлячись на дощову погоду, відбулись змагання із чотирьох видів спорту: шашок, волейболу, малого  та міні-футболу. Якщо для шашкістів та волейболістів погодні умови не заважали то для футболістів дощ став справжнім випробуванням. Та незважаючи на це гра була цікава і захоплююча.

Перше місце у міні-футболі, серед команд  юнаків до 2005 року народження, здобула команда смт Оратів, 2 – с. Балабанівка, 3 – с. Н. Животів, 4 – с. Чагів.

У малому футболі змагались юнаки до 2002 року народження. Тут 1 місце виборола команда із смт Оратів, 2 – с. Чернявка, 3 – с. Н. Животів, 4 – с. Балабанівка.

Найсильнішою у  волейболі,  уже багато років поспіль, стала  команда дівчат із с. Медівка. Вони є  учасниками та переможцями багатьох обласних та республіканських змагань тому їх перемога майже ні у кого не викликала сумніву.  Друге місце зайняла команда із с. Якимівка, третє –  із с. Балабанівка, четверте – із с. Чагів.

У шашковій грі змагалось  15  учасників із різних населених пунктів району. Переможцем цьогорічних змагань став Іван Солоненко, на другому місці був Микола Корецький, а третє місце виборола Мар’яна Липовецька.

Усім переможцям спортивного свята були вручені кубки, цінні подарунки та сувеніри.

Цей новий навчальний рік для Оратівської ДЮСШ є особливим. Відтепер їхньою роботою буде опікуватись Оратівська селищна рада, яка нещодавно прийняла цей спортивний заклад до комунальної власності Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади.  Позитив від таких змін буде. У цьому році селищна рада, ще не будучи власником,  збудувала на стадіоні міні-футбольне поле із штучним покриттям, у майбутньому буде проведено ремонт поля із трав’яним покриття, глядацьких місць, оновлення спортивних споруд.

На сьогодні у складі ДЮСШ працює  10 тренерів та викладачів, 6 філій у с. Балабанівка, с. Лопатинка, с. Медівка, с. Н. Животів, с Човновиця, с. Якимівка. Навчання проводяться у 4 видах спорту: футбол, волейбол, баскетбол, бадмінтон.  

Оратівська селищна рада щиро вітає всіх із святом фізичної культури і спорту  і бажає нашим юним фізкультурникам нових спортивних здобутків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь