Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати затвердили бюджет та основні програмні документи ОТГ на 2019 рік

Дата: 29.12.2018 09:56
Кількість переглядів: 536

Чергова, 21 сесія селищної ради 8 скликання, що відбулась 21 грудня затвердила  основні програмні документи та бюджет селищної ради на наступний, 2019 рік та розглянула деякі інші питання. Всього на розгляд сесії було винесено 24 питання.

Завдяки оприлюдненню проектів рішень ради на нашому сайті, попередньому розгляді цих питань на засіданнях галузевих постійних комісій ради сесія пройшла організовано і конструктивно.

З основними програмними документами громади на 2019 рік депутатів ради ознайомив заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Янковий М. Г. Він зазначив, що в програмі економічного і соціального розвитку, інших програмах  враховані пропозиції депутатів селищної ради, жителів громади, під виконання запланованих заходів передбачені кошти в місцевому бюджеті об’єднаної територіальної громади. Тому програми є реалістичними до виконання і вони будуть спрямовуватись на комплексний та гармонійний розвиток громади в цілому.

Депутати ради погодились із внесеним на розгляд ради проектом бюджету селищної ОТГ на 2019 рік. За словами начальника відділу фінансового   обліку, звітності та господарського забезпечення  селищної ради Созди  Г. В. бюджет громади є збалансований і він дозволяє у 2019 році забезпечити фінансування бюджетних організацій та установ, основних заходів спрямованих соціально-економічний, інфраструктурний розвиток. Затверджено бюджет по доходах в сумі 42051,6 тис. грн., такі ж плануються видатки, тобто бюджет буде бездефіцитний.

Депутати розглянули також деякі питання що стосувались розвитку фізичної культури і спорту, культури, діяльності комунального підприємства, тощо.

З прийнятими рішеннями ради можна ознайомитись на її сайті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь