Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Оратові святково відкрили новорічну ялинку

Дата: 30.12.2018 10:13
Кількість переглядів: 631

Ця подія відбулась 29 грудня 2018 року. На свято відкриття зібралось чимало мешканців селища та його гостей. Було цікаво всім, адже цьогоріч свято запалення селищної новорічної ялинки відбувалось не стандартно,  у новому форматі. Прикрашена гірляндами, іграшками, казковими героями селищна ялинка, встановлені неподалік фігури українців у вишиванках приваблювали  і дорослих і дітей. Накриті неподалік столи із безкоштовними гарячим  напоями, глінтвейном, печивом давали можливість зігрітись всім охочим.  Бажаючі, а таких було чимало фотографувались і більшість таких фотографій миттєво розміщали на власних сторінках у Фейсбуці, посилали рідним, близьким і знайомим.

Кульмінацією дійства стало запалення новорічної 10 метрової красуні. Під емоційні вигуки та оплески зібрання о 17. 00 вона запалала різноманітними вогнями. Сніговики-музиканти, що були встановлені обабіч ялинки і сіяли різнокольоровими вогнями додали яскравості цьому дійству.

Святкова програма відкриття новорічної ялинки супроводжувалась цікавими виступами учасників художньої самодіяльності і особливо наших юних талантів.

Оратівський селищний голова Ігор Барський та голова Оратівської районної державної адміністрації Олег Чугункін щиро привітали оратівчан із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим. Головним побажанням було побажання миру і злагоди, процвітання України.

Оратів заздалегідь готувався до Нового року. По святковому прикрашені гірляндами та сніжинками вулиці селища, адміністративні приміщення та будівлі закладів соціально-культурної сфери, приватні домоволодіння додавали гарного  і святкового настрою оратівчанам.

Оратівська селищна рада щиро дякую всім хто долучився до організації та взяв участь у святкуванні Нового, 2019 року.

ВІТАЄМО ВСІХ ІЗ НОВИМ, 2019 РОКОМ!!!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь