Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія ради

Дата: 17.11.2016 16:28
Кількість переглядів: 400

На минулому тижні відбулась 14 сесія селищної ради 7 скликання, на розгляд якої виносилось 8 питань порядку денного.

Першочергово розглянуто питання щодо внесення змін до селищного бюджету.  Розгляд цього питання зумовлений перевиконанням дохідної частини селищного бюджету. За дев’ять місяців цього року перевиконання доходів загального фонду селищного бюджету склало 540,2 тис. грн. Рішенням ради було розподілено додатково отримані кошти і спрямовано їх на вирішення нагальних питань життєдіяльності територіальної громади. Зокрема,  на 68,7 тис. грн.  збільшено фінансування дошкільної установи,  43,0 тис. грн. спрямовано ПП «Газводбудсервіс» на  відшкодування  різниці між затвердженим тарифом на водовідведення та  водопостачання і фактичними затратами на їх виробництво, 118,2 тис. грн. (субвенція із Державного бюджету) спрямовано на проведення виборів 18 грудня 2016 року депутатів селищної об’єднаної територіальної громади та селищного голови.

Також депутати  на 305,0 тис. грн. збільшили видатки бюджету розвитку спеціального фонду селищного бюджету.

Було прийнято рішення про внесення змін до рішення 5 сесії селищної ради 7 скликання від 11 березня 2016 року «Про розробку символіки селища Оратів». Як відомо, цим рішенням селищної ради передбачалась процедура розробки і затвердження герба та прапора селища, проте станом на 1 листопада 2016 року до  конкурсної комісії селищної ради надійшло лише 5 варіантів символіки. Тому було вирішено продовжити  термін розробки символіки до 01 квітня 2017 року.

Окремим рішенням оголошено конкурс  пропозицій щодо облаштування парку ім. Т. Шевченка. Селищний голова І. Барський проінформував депутатів про те, що у лютому 2016 року  селищна рада подавала на 13 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад проект «Парк – окраса мого селища». За проектом передбачалося облаштування в парку дитячого ігрового майданчика, велосипедних та пішохідних доріжок, освітлення, встановлення лавок відпочинку, насадження квітників.  Цей проект не переміг у конкурсі тому планується його доопрацювати та подати на конкурс, що відбудеться уже у наступному році.  У зв’язку із цим планується проведення збору пропозицій, які б були враховані у майбутньому проекті та мали б  реальне втілення безпосередньо під час проведення робіт.

Окремо стояло питання щодо прийняття у комунальну власність пам’ятного знаку Леві Ешколю – нашому земляку, уродженцю Оратова, четвертому Прем’єр-міністру держави Ізраїль (1963-1969 роки прем’єрства). Із цього питання депутатів інформував місцевий житель Берестовий О. В. Зокрема, він зазначив, що згаданий знак був встановлений за погодженням із селищною радою, роботи фінансував Берестовий О. О.  Витрати по спорудженню пам’ятного знаку та благоустрою території  склали понад 50 тис. грн. На сьогодні усі роботи завершені і пам’ятний знак передається безкоштовно селищу, у  комунальну власність громади.

Селищна рада затвердила проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття по провулках: Луговий та Комунальний.

Також депутати розглянули питання щодо: виплати матеріальної допомоги окремим жителям територіальної громади; із землекористування.

Із питань, що виносились на розгляд 14 сесії селищної  ради 7 скликання прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь