Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 сесія селищної ради

Дата: 17.11.2017 16:51
Кількість переглядів: 568

09 листопада 2017 року відбулась чергова, 8 сесія селищної ради 8 скликання. За пропозицією виконавчого комітету та постійних комісій селищної ради до порядку денного було внесено 15 питань.       

Першочергово депутати розглянули ряд  питань, що стосувались бюджету. Зокрема, було  затверджено звіт про виконання селищного бюджету  за дев’ять місяців. Надходження  в звітному періоді склали  25229 тис. грн., видатки  –21464,7 тис. грн.

Рада затвердила рішення виконавчого комітету від 31.10.2017 року «Про перерозподіл коштів селищного бюджету».  Такий перерозподіл був зумовлений необхідністю фінансування новоствореним відділом освіти, культури, молоді та спорту селищної ради  видатків загальноосвітньої школи          І-ІІІ ст. смт Оратів.

31 жовтня 2017 року на засіданні виконавчого комітету було схвалено Регламент виконавчого комітету Оратівської селищної ради. Було прийнято рішення про винесення цього важливого документу на затвердження сесії ради. Депутати одноголосно проголосувала за його прийняття.

За клопотанням Оратівського відділення Немирівської об’єднаної державної податкової інспекції ГУДФС України у Вінницькій області депутати затвердили програму спрямовану на забезпечення надходжень до селищного бюджету.

У попередні та в цьому році за рахунок селищного бюджету в населених пунктах, що нині входять до складу об’єднаної територіальної громади було проведено вуличне освітлення. Його було передано на баланс комунального підприємства «Оратівкомунсервіс». Також цьому ж підприємству передано в управління майно, що є власністю ОТГ.

Два рішення було прийнято  із питань пайової участі   у розвиток інфраструктури населених пунктів громади.

Рада своїм рішенням надала дозвіл відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради на укладання договорів із Стрижаківською та Кощланівською сільськими радами на передачу їм у користування частини приміщень відповідно у Синарській та Кошланівській філіях ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів.

Важливим кроком спрямованим на розбудову спортивної інфраструктури селищної громади та популяризацію здорового способу життя стало рішення про співфінансування будівництва на стадіоні селища Оратів міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.  Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та  житлово-комунального господарства України № 287 від 01 листопада 2017 року « Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2017 році за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» Оратівська селищна рада була відібрана для участі у проекті з будівництва таких спортивних споруд.

На завершення сесії, традиційно були розглянуті питання щодо надання окремим жителям громади матеріальної допомоги та заяви із землекористування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь