Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Орендне підприємство санаторій « Червона калина » запрошуєна реабілітаційне лікування

Дата: 17.12.2020 09:20
Кількість переглядів: 273

Орендне підприємство санаторій

 

“ЧЕРВОНА КАЛИНА”

    Орендне підприємство санаторій « Червона калина », який знаходиться у мальовничому куточку Полісся, і є  потужною  оздоровчою та реабілітаційною базою,  від 26 листопада 2020 року відновив прийом на реабілітаційне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей та санаторно – курортне лікування потерпілих від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань ,  згідно Закону України « Про внесення змін до підпункту 2 пункту 5  розділу ІІ  « Прикінцеві положення » Закону України  « Про внесення змін до Закону України   « Про державний бюджет України на 2020 рік »» №  941-ІХ, прийнятий Верховною Радою України  03. 11. 2020 року.

  Санаторій  спеціалізується на наданні лікувальних послуг по наступних лікувальних напрямках:  захворювання опорно – рухового апарату,  захворювання  органів травлення,  серцево – судинної , нервової ,  дихальної системи.  Відкриті  та функціонують реабілітаційні відділення за профілями:

  1. Кардіо-пульмонарна реабілітація:  підгострий період інфаркту міокарда ( після оперативних втручань на судинах серця або без них ), стан після пролікованої нестабільної стенокардії             ( після оперативних втручань на судинах серця або без них ) , підгострий період після операцій на серці.
  2. Кардіо-пульмонарна реабілітація:  підгострий  період захворювань легень , підгострий період після операцій на легенях, у тому числі з приводу гнійних процесів нетуберкульозного характеру.
  3. Соматична реабілітація : підгострий період  після оперативних втручань  на органах травлення.

   Повідомляєио, що готові приймати на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесених до категорії 1; осіб з інвалідністю загального захворювання всіх груп інвалідності, учасників бойових дій АТО, осіб з інвалідністю внаслідок війни.

 

  У санаторії « Червона калина » широко  представлений асортимент  як традиційних, класичних лікувальних і діагностичних методик, так і нетрадиційних методів . Це бальнеотерапія ( йодобромні, скипідарні, бішофітні, сухі вуглекислі, хвойні, ароматичні ванни), гідротерапія  ( душ Шарко, висхідний, циркулярний  душ, підводний душ – масаж, гідрокеінезотерапія в басейні з мінеральною водою, лікувально – плавальний басейн). Розроблені  методики електролікування ( електрофорез, ампліпульс, магніт, лазер, магнітолазер, ультразвук ), світлолікування пайєр – світлом, методики пелоїдотерапії,  пресотерапії, лікувальні масажі, ЛФК. Серед нетрадиційних та народних методів  лікування – фітотерапія, гірудотерапія, спелеотерапія, терапія фіш – спа та ін. На території оздоровниці є лікувальна пасіка, де впроваджені методики апітерапії:  вуликолежанка,  дихання вуликовим повітрям, апімасаж, апітоксинотерапія та ін.

    Для забезпечення якісного лікувально – оздоровчого процесу тут сформований високопрофесійний колектив. Серед лікарського складу – Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, лікарі вищої та першої кваліфікаційної категорії, фаховий штат середнього медперсоналу.

       Згідно Протоколу № 40 позачергового засідання Комісії  з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 10. 07. 2020 року, нам надано дозвіл на лікування пацієнтів лише при наявності негативного результату дослідження на COVID -19, проведеного методом ПЛР або ІФА Ig М, проведеного в період не більше трьох календарних днів до дати прибуття та початку  лікування в оздоровниці.

   Запевняємо, що в санаторії забезпечено дотримання всіх санітарних та протиепідеміологічних вимог , з метою запобігання поширення на території  України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом  SARS –CоV-2.

 

35318, вул. Лісова, 1, с. Жобрин,                                               Рах. UA 68 333391 00000 26006248194001

Рівненський район, Рівненська область                                 в РФ ПАТ «ПРИВАТБАНК»

тел./факс (0362) 618-454, 61 -84-99,                                            МФО 333391

тел.           (0362) 618-580, 618-480                                               ЄДРПОУ 21082717

E-mail: [email protected]                                             ІПН 210827117124

                                                                                                              № свід. 24733131

 

PRICE ЦІНА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь