Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАХІД "ВЕЛОКВІТЕНЬ НА ВІННИЧЧИНІ" З 1 ПО 30 КВІТНЯ В РАМКАХ МІЖНАРОДНОЇ АКЦІЇ #30 ДНІВ НА ВЕЛОСИПЕДІ

Дата: 02.04.2021 10:30
Кількість переглядів: 547

Вінницький обласний ЦФЗН "Спорт для всіх" проводить Захід "ВЕЛОКВІТЕНЬ НА ВІННЧЧИНІ" з 1 по 30 квітня! Метою і завданнями даного заходу є презентація форми організації фізично-активного дозвілля, збільшення рухової активності серед населення Вінницької області, підвищення мотивації до занять фізичною культурою та масовим спортом, пропаганди активного та здорового способу життя, руху спорт для всіх, залучення жителів всіх населених пунктів області до використання велосипеда, як екологічного виду транспорту.

Організатори мають на меті охопити участю у заході аматорів велоспорту та залучити нових учасників, з метою використання велосипеда як транспорту, для прогулянок, а також вперше реалізувати захід у області в рамках міжнародного проекту «30 Days of Biking».

До участі у заході запрошуються жителі Вінницької області, незалежно від віку та статі, які користуються велосипедом у повсякденному житті, полюбляють велопрогулянки та велозаходи. Всі учасники, що не мають протипоказань за здоров`ям можуть самостійно приєднуватись до участі у заході упродовж всього квітня, розпочавши публікувати відповідні фото з підтвердженням у соціальній мережі «Facebook» на сторінці «Спорт для всіх Вінниччини» у події «Велоквітень / 30 Days of Biking». Для реєстрації на захід необхідно надіслати особисте фото з велосипедом та наступною інформацією для ідентифікації особистості: прізвище, ім`я та по батькові, місце проживання і його вікова категорія (фото 1) або інформація про себе з фото використовуючи алгоритм спілкування у у мережі «Facebook».

Захід «Велоквітень» реалізовується у вигляді щоденної участі у заході: веломандрівки, поїздки на велосипеді на роботу, у справах тощо у двох номінаціях: «Щоденні виїзди» та «Долання найбільшої дистанції за увесь місяць». Висвітлення та хід Заходу будуть публікуватися на сторінці «Спорт для всіх Вінниччини» у соціальній мережі «Facebook» у відповідній події «Велоквітень / 30 Days of Biking».
Кожен учасник має публікувати "Print Screen" (фото з телефону) , які підтверджують його участь у заході у відповідний день місяця, коли вони рухались на велосипеді, на сторінці «Спорт для всіх Вінниччини» у соціальній мережі «Facebook» у відповідній події «Велоквітень / 30 Days of Biking» з хештегом #Велоквітень#30DaysofBiking (фото 2). Це можуть бути різні мобільні додатки для відстеження рухової активності через GPS, які повинні містити: - ім`я і прізвище учасника, дату, підтвердження місцевості (карта), відстань(кілометраж) і тривалість. Як зразок надаємо деякі з них, що можна скачати і встановити в «AppStore» для IPhone і «Play Market» для Android: «Strava», «Endomondo», «Road Bike», «Map My Ride», «Bike Doctor», «VeloPal», «Cyclemeter», «Bike Computer» або інші аналогічні.

Безпека та відповідальність за стан здоров`я покладаються на учасників, які беруть участь у заході. Організаторам та учасникам заходу на період карантину рекомендується дотримуватися всіх правил, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COV1D-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, згідно з Постанови КМУ від 20.05.2020 р. № 392, доповнень до неї, інших нормативно-правових актів України та рішень обласної комісії щодо карантину.

Визначення переможців відбудеться у номінаціях:

1. «Щоденні виїзди». У цій номінації перемогу здобуває той учасник, який здійснив найбільше щоденних виїздів протягом місяця та надав відповідне підтвердження, як зазначено вище. За умови однакової кількості щоденних виїздів у двох і більше учасників, перевага надається тому, хто подолав більшу відстань за місяць, згідно даних мобільного додатку.
2. «Долання найбільшої дистанції за увесь місяць». У цій номінації перемогу здобуває той учасник, котрий проїхав більшу відстань, згідно даних мобільного додатку, у продовж квітня. Якщо учасників, котрі проїхали однакову дистанцію, буде двоє і більше, то перевагу отримує той, хто раніше проїхав зазначений кілометраж.

Переможці та призери номінацій «Щоденні виїзди» та «Долання найбільшої дистанції за увесь місяць» визначаються окремо в кожній номінації серед учасників у вікових категоріях:
- до 18 років;
- від 18 до 50 років;
- 50 + років.
В окрему категорію виділяються учні відділень велоспорту спортивних шкіл області усіх типів:
- до 15 років;
- старші 15 років.

Вони отримають призи, медалі та грамоти від КЗ «Вінницький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Витрати на проведення Заходу здійснюються за рахунок коштів комунального закладу «Вінницький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

“30 днів на велосипеді” — це можливість спробувати щодня їздити на велосипеді в квітні та ділитися своїми пригодами в соціальних мережах за допомогою хештегу #30daysofbiking та #Велоквітень#30DaysofBiking .

 

Публікуйте свої фото, в який день рухались на велосипеді й діліться враженнями в соціальних мережах на сторінці "Facebook" @Вінницький обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" у події https://fb.me/e/2qnlVuKNw (Велоквітень на Віннччині «Велоквітень / 30 Days of Biking»)  з хештегами #Велоквітень#30DaysofBiking. 

 

Посилання на подію "Велоквітень"- https://fb.me/e/2qnlVuKNw  «Велоквітень на Вінниччині 2021» 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь