Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися урочисті проводи призовників на строкову службу до лав ЗСУ

Дата: 02.04.2021 15:42
Кількість переглядів: 825

2 квітня цього року в залі Оратівського Центру культури та дозвілля відбулися урочисті проводи призовників весняного призову 2021 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Цього теплого весняного дня привітати новобранців прийшли Оратівський селищний голова Г. Лошак, військовий комісар Оратівського районного територіального центру комплектування та соціального обслуговування підполковник ЗСУ  В. Адісевич,  настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці Православної Церкви України отець Андрій, а також рідні та близькі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни. Цьогоріч до лав Збройних Сил України піде 12 призовників Оратівщини.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступила Оратівський селищний голова Г. Лошак,  яка зазначила, що проводи до лав Збройних Сил України – це завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Вона побажала юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні, а також вручила пам’ятні подарунки майбутнім воїнам.

У своєму виступі  військовий комісар В. Адісевич підкреслив, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією, адже перед хлопцями нелегке випробування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло. Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру.

Отець Андрій вручив кожному із призовників  освячені обереги та благословив їх на  успішну службу й  щасливе повернення додому.

Святковим концертом присутніх у залі вітали працівники Оратівського Центру культури та дозвілля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь