Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щоденна робоча  нарада

Дата: 25.05.2022 15:33
Кількість переглядів: 311

Cьогодні, 25 травня,  відбулася щоденна робоча  нарада під головуванням Оратівського селищного голови Галини Лошак.

         Розпочалася нарада з сумної звістки, про  загибель жителя нашої громади Горбатюка Ярослава Сергійовича та хвилини мовчання за усіма загиблими внаслідок  збройної агресії російської федерації проти України.

         Присутні заслухали інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Федора Барановського про заходи, які необхідно провести в освітніх закладах громади для відновлення повноцінного освітнього процесу з початком нового навчального року. Перш за все, необхідно облаштувати укриття, а в разі неможливості – укласти договори з установами, які мають у своєму розпорядженні такі об’єкти.

         Про стан грейдерування доріг в громаді та порядок використання техніки по старостинських округах доповів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сливка С.А. Разом з тим, обговорили питання забезпечення автобусного сполучення за маршрутами Заруддя-Оратів, Фронтівка-Підвисоке-Балабанівка.

         Начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності селищної ради Микола Янковий інформував про моніторинг цін в смт Оратів та старостинських округах, а також про забезпечення товарами першої необхідності, в даному  випадку, – сіллю та паливно-мастильними матеріалами. Ціни на окремі товари, в порівнянні з березнем місяцем, зросли на 10-15%, особливо – на гречку, овочі та м’ясні вироби.

         Тетяна Антонець, начальник відділу туризму та культури селищної ради повідомила про те, що Міжнародною організацією  з міграції доставлено гуманітарну допомогу для внутрішньо-переміщених осіб нашої громади, а саме: матраци, ковдри,засоби гігієни, контейнери для води.

         Селищний голова відзначила також, що 24 травня відбулася зустріч з представниками Агенства ООН у справах біженців, які уточнили перелік необхідних товарів для забезпечення місць постійного перебування внутрішньо переміщених осіб. З свого боку, вони теж відвідали центр гуманітарної допомоги нашої громади, який розташований в Центрі естетичного виховання та внутрішньо переміщених осіб, які проживають в дитячому садочку «Сонечко».

         Варто відзначити, що налагоджена нашими працівниками робота з забезпечення та утримання переселенців була відзначена на високому рівні. За що особлива подяка і працівникам культури на чолі з Антонець Т.П., і працівникам ДНЗ «Сонечко» на чолі з Виходзь О.О.

         На завершення  наради селищний голова  надала ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень та подякувала за пророблену роботу.

         Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь