Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ще один спортивний об’єкт незабаром збудуємо в Оратові

Дата: 04.12.2017 17:12
Кількість переглядів: 395

Цей об’єкт стане важливим не лише для  Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади, але і для району в цілому.  Мова йде про міні-футбольний майданчик  зі штучним покриттям. Його будівництво вже розпочалось на центральному стадіоні селища Оратів.

Замовником цього чудового спортивного об’єкту є Оратівська селищна рада і він будується за рахунок співфінансування із державного, селищного та районного бюджетів.

Його спорудження стало можливим завдяки участі селищної ради у конкурсі, що був оголошений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіоном) на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 № 714 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України». За результатами цього конкурсу, наказом Мінрегіону від 08 листопада 2017 року № 287 від Вінницької області було відібрано 7 громад, в тому числі і наша, які мають  на своїй території реалізовувати проекти, щодо будівництва футбольних полів зі штучним покриттям.

На замовлення селищної ради  проектною організацією виготовлена  необхідна проектно-кошторисна документація, вона пройшла експертизу та затверджена рішенням виконавчого комітету від 21 листопада 2017 року №124. Загальна вартість спорудження об’єкту будівництва, за результатами експертизи становить 1442549 гривень. Відповідно до  порядку, що виписаний у зазначених вище нормативно-правових документах половину цієї суми виділяється із державного бюджету а іншу половину має профінансувати замовник, тобто селищна рада. На сьогодні коштів із державного бюджету ще не надходило, проте маємо власні та кошти субвенції із районного бюджету і це дає нам можливість здійснювати будівництво.

Вже зараз на місці будови проводяться земляні роботи – готується площадка під майбутній міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям. Часу до завершення року залишається обмаль і погодні умови на жаль не завжди сприяють, проте проект буде реалізований, як того вимагає договір укладений між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Оратівською селищною радою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь