Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит Народного депутата України Р. Демчака до селищної об’єднаної територіальної громади

Дата: 14.06.2017 20:33
Кількість переглядів: 492

Оратівська селищна об’єднана територіальна громада цьогоріч вже втретє зустрічає у себе високих гостей. Першим, у квітні,  із робочою поїздкою в селищі побував голова Вінницької обласної ради А. Олійник, а вже через місяць голова Вінницької обласної державної адміністрації В. Коровій цікавився роботою об’єднаної територіальної громади.

У червні на своєму виборчому округу побував Народний депутат України  Р. Демчак. Метою його візиту була зустріч із виборцями. У рамках такої зустрічі на території об’єднаної територіальної громади Руслан Демчак відвідав дитячий дошкільний заклад «Сонечко» у смт Оратів. Він цікавився освоєнням коштів, що виділялись за його сприяння із державного бюджету на термомодернізацію цього закладу та придбання меблів.

У полі зору селищної ради перебувають питання, що сприяють покращенню якості надання послуг населенню та стандартів проживання. Такі питання знаходять підтримку у Народного депутата. У минулому році, за його сприянням,  із державного бюджету було виділено більше 3 млн. грн. на капітальний ремонт дороги державного значення Р-17, що проходить по вул. Подільська в смт Оратів. За ці кошти було відремонтовано ділянку дороги, дорожнє покриття на якій було пошкоджене або зруйноване. Та поряд із цією ділянкою є інша, що потребує капітального ремонту.  На її ремонт із державного бюджету вже виділено 2,0 млн. грн.

Цікавився Р. Демчак також питанням відкриття у с. Рожична філії дитячого садочка «Сонечко» смт Оратів. У минулому році на реконструкцію приміщення колишнього прміщення Рожичнянської загальноосвітньої школи під дитячий дошкільний заклад було освоєно більше 600 тис. грн. із державного бюджету. Для завершення робіт необхідно ще щонайменше 1,0 млн. грн. Оратівський селищний голова І. Барський повідомив депутата, що селищна рада очікувала ці кошти залучити із державного фонду регіонального розвитку. Був розроблений проект, і поданий на конкурсний відбір до Мінрегіону, проте він не був визнаний переможцем. Тому ці кошти планується залучити із інфраструктурної субвенції, що виділена Оратівській об’єднаній територіальній громаді у поточному році.

На завершення візиту Народний депутат Р. Демчак пообіцяв, що він і на далі буде сприяти об’єднаній громаді у соціально-економічному розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь