Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

29 Жовтня, 2020 р., 13:11
 
28 Жовтня, 2020 р., 08:26
         В цей день вшановують українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів, будучи в лавах Червоної армії або Української повстанської армії.     Вигнання нацистів з українських територій стало можливим завдяки масовій участі українців у лавах як Червоної армії, так і українського визвольного руху (ОУН та УПА). Український вимір Другої світової війни – це боротьба на всіх фронтах і театрах воєнних дій: не тільки на Східному фронті, а й в лавах руху опору інших країн, арміях союзників, що воювали в Італії і Франції, на Далекому Сході та на Тихоокеанському театрі воєнних дій. Ми маємо пам’ятати усіх.     Вигнання нацистів з України стало можливим завдяки об’єднанню зусиль всієї антигітлерівської коаліції та визвольних антинацистських рухів. Спільна перемога не була б можливою без спільних зусиль. На боці антигітлерівської коаліції на фронтах Другої світової війни боролося українців більше, ніж, наприклад, британців. Сукупні людські втрати України склали значно більше, ніж втратили у цій війні Велика Британія, Сполучені Штати Америки, Польща, Канада та Франція.     Вигнання нацистських поневолювачів не принесло Україні спокою і свободи, а обернулося поверненням комуністичного терору, масовими депортаціями, переслідуванням інакодумців.     Вигнання нацистів стало вагомим кроком до здобуття Україною Незалежності.     Досвід боротьби із нацизмом вчить, що війна завжди закінчується у столиці агресора.
27 Жовтня, 2020 р., 09:06
З метою збереження водних біоресурсів у зимовий період, Управлінням Держрибагентства у Вінницькій області видано наказ від 19.10.2020 № 89-О «Про встановлення заборони вилову водних біоресурсів на зимувальних ямах у водоймах Вінницької області протягом 2020-2021 років».
22 Жовтня, 2020 р., 11:22
Нещодавно запрацював Гід з державних послуг — інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
21 Жовтня, 2020 р., 09:10
ЧАДНИЙ  ГАЗ  (окис вуглецю СО) -  монооксид вуглецю (міжнародна назва – карбон монооксид) – безбарвний газ, що не має запаху, тому він особливо небезпечний, бо його не можна відчути. Він легший за повітря і тому піднімається в гору. На відкритому просторі небезпека мінімальна. Інертний за звичайних умов, при високих температурах він згорає у кисні синім полум’ям. Зріджується дуже погано, а в рідкому стані має густину меншу за 1 і є вибухонебезпечний. Майже не розчиняється у воді, а з повітрям може утворювати вибухові суміші. 
21 Жовтня, 2020 р., 09:01
Сплачуйте за розподіл природного газу вчасно
19 Жовтня, 2020 р., 16:07
  Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 449/2020 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», який передбачає передачу земель сільськогосподарського призначення з державної до комунальної власності.
19 Жовтня, 2020 р., 15:58
Конкурс проводиться до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва за ініціативи Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення.
16 Жовтня, 2020 р., 11:05
Надзвичайна подія трапилась, вчора – 15 жовтня 2020 року у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів смт Оратів. Близько 17.00 год., у окремій від школи господарській будівлі, трапилась пожежа. Більшість того, що  в ній зберігалось, а це старі книжки, зошити, підшивки газет, садовий і городній інвентар, дошки згоріли, дещо з цього вдалось  врятувати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь