Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

09 Квітня, 2024 р., 17:04
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ОРАТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ !!!
09 Квітня, 2024 р., 16:10
Оратівська селищна територіальна громада гордиться спортивними досягненнями Петра Давиденка та вітає його з черговою перемогою.  Він є трикратним призером чемпіонатів світу, чемпіоном Європи, призером кубків світу, і, нарешті, став переможцем Кубку світу, який відбувся 5-6 квітня у Єревані.
09 Квітня, 2024 р., 15:58
9 квітня відбулася позачергова 59 сесія Оратівської селищної ради. У роботі сесії взяли участь депутати селищної ради, депутат Вінницької районної ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради, засоби масової інформації. Розпочинаючи засідання, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого оратівчанина Сасюка Ігоря Ярославовича.
08 Квітня, 2024 р., 10:51
 Центральне міжрегіональне управління доводить до відома, що відповідно до наказу Міністерства юстиції України №785/5 від 21.03.2024, Оратівський відділ ДРАЦС реорганізовується шляхом приєднання його до Іллінецького відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
08 Квітня, 2024 р., 10:17
У глибокій скорботі повідомляємо, що Оратівщина втратила ще одного свого Героя, командира 1 відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів, молодшого сержанта Ігоря Ярославовича Сасюка, 02.01.1990 року народження, жителя селища Оратів. Загинув захисник при виконанні бойового завдання, мужньо виконуючи військовий обов’язок 7 квітня  біля населеного пункту Роботине Запорізької області.
05 Квітня, 2024 р., 21:44
4 квітня за участі 18 депутатів селищної ради відбулося закрите пленарне засідання 58 сесії селищної ради 8 скликання. У засіданні взяли участь заступники селищного голови, керівники структурних підрозділів і виконавчих органів ради, старости, керівники комунальних підприємств та представники ЗМІ. Розглянули 45 питань.
04 Квітня, 2024 р., 16:28
3 квітня до нашої громади надійшла гуманітарна допомога для лікарні планового лікування від благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія». Переважно благодійний фонд спрямовує зусилля на допомогу прифронтовим лікарням та шпиталям. Проте, не залишається поза увагою забезпечення усім необхідним медичних закладів Вінниччини, що приймають багато внутрішньо переміщених осіб, які потребують лікування, а також значну чисельність військових, які проходять лікування і реабілітацію.
03 Квітня, 2024 р., 10:21
У профільних постійних комісіях селищної ради депутати за участю спеціалістів виконавчих органів селищної ради опрацювали і погодили висновки та рекомендації з питань, що пропонуються до розгляду на пленарному засіданні 58 сесії селищної ради 8 скликання 04 квітня цього року. Загалом до порядку денного сесії вноситься сорок п’ять питань. Близько двадцяти питань стосуються регулювання земельних відносин мешканців громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь