Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

18 Жовтня, 2023 р., 08:11
Указом Президента України нашого захисника Гончарука Миколу Степановича із с. Чернявка нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.
17 Жовтня, 2023 р., 09:01
16 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Оратівської селищної ради, яке провела виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова.
16 Жовтня, 2023 р., 16:31
16 жовтня під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової відбулося пленарне засідання позачергової 48 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання.  Нагальність скликання позачергової сесії викликана необхідністю долучення селищної територіальної громади до державних заходів щодо відсічі збройної агресії рф проти України та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. Тому першочергово депутатами було затверджено Цільову програму підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Національної гвардії України, національної поліції України, Прикордонних військ України, Державної Служби України з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України на період правового режиму воєнного стану в України для фінансування заходів щодо матеріально-технічного забезпечення підрозділів сил безпеки та оборони. Також на виконання програми затвердили положення щодо перерахування коштів з місцевого бюджету до державного відповідно до Бюджетного Кодексу України. Враховуючи актуальність і необхідність прийняття програми з метою цільового перерахування коштів у військові частини, депутати одноголосно прийняли рішення.
10 Жовтня, 2023 р., 16:22
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ОРАТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ !!! Наша громада знову в жалобі...
10 Жовтня, 2023 р., 15:12
В рамках проведення Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Вінницької області у 2023-2024 навчальному році відділом освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради 10 жовтня 2023 року в смт Оратів на стадіоні ДЮСШ проведено зональні змагання з футболу серед юнаків 2007 року народження та молодших.
10 Жовтня, 2023 р., 13:57
Уже в жовтні розпочнеться новий «субсидійний» період – опалювальний. Пенсійним фондом буде проведено автоматичне перепризначення житлових субсидій на опалювальний сезон, але лише домогосподарствам, які вже є отримувачами субсидій та тим, кому на літній період було призначено «нульову» субсидію. Тож таким категоріям субсидіантів звертатись до органів Фонду немає потреби.
10 Жовтня, 2023 р., 10:48
 Сьогодні  вночі автомобіль для нашого Воїна-земляка та його побратимів  відправляється на передову! Автомобіль був придбаний за кошти, зібрані силами Оратівського ліцею (Акція до 1 вересня "Замість квітів задонать на ЗСУ" - 20 000 грн), Оратівської дитячої музичної школи (Благодійний концерт" Доброго вечора, ми з України" - 25 000 грн) та Оратівським центром культури та дозвілля (Благодійний концерт "В піснях мого народу доля України" – 17000 грн).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь