Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

02 Квітня, 2024 р., 08:34
За проявлений героїзм у війні з рф Указом Президента України Андрія Андрійовича Потоцького (28.10.1998 – 29.03.2022) із Осичної нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). У другу річницю від дня загибелі Андрія Потоцького перший заступник Оратівського селищного голови Ігор Барський і начальник 7 відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Анатолій Шпильовський вручили високу державну нагороду мамі Ларисі Іванівні у присутності представника ТЦК та СП Михайла Карліна і старости Валентини Матвіяшин.
01 Квітня, 2024 р., 14:32
Великдень приходить щоб поєднати близьких людей, утверджує віру та надію в серці кожного християнина. У цей непростий час Великоднє свято ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Воно є символом Господньої любові до усього людства, споконвіку символізує життєву силу, торжество істини та справедливості, зміцнює нашу віру в перемогу миру і справедливості, спонукає до добрих справ і вчинків, пробуджує прагнення жити по совісті, наповнює наші душі радістю, надією на оновлення і зміни на краще.
01 Квітня, 2024 р., 08:16
 28 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Оратівської селищної ради під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової.
29 Березня, 2024 р., 13:13
27 березня відбулася робоча нарада щодо ефективності використання земель комунальної власності у громаді, зокрема, у частині надходження плати за користування землею. Учасники наради перший заступник селищного голови Ігор Барський, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка, начальник управління фінансів селищної ради Валентина Голдун, начальник відділу земельних ресурсів селищної ради Ольга Чумак, начальник Оратівської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Вінницькій області Любов Дмитрик, старший державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Вінницькій області Віра Дячук, начальник відділу управління персоналом та правового забезпечення селищної ради Петро Друзь детально обговорили питання забезпечення адміністрування, моніторингу і контролю за своєчасністю і повнотою надходження плати за оренду земельних ділянок комунальної власності Оратівської територіальної громади. Це є ключовими напрямками діяльності відповідних виконавчих органів селищної ради спільно із податковою службою щодо забезпечення належного використання земель комунальної власності і відповідних надходжень до бюджету селищної територіальної громади згідно з чинним законодавством.
27 Березня, 2024 р., 08:22
Нині в Україні триває процес системної трансформації освітньої сфери для забезпечення нової якості освіти на всіх рівнях. Навчання у повнокомплектному закладі освіти сприяє набуттю учнями навичок спілкування у колективі однолітків, формуванню лідерських якостей, дає можливість повноцінного розвитку здібностей та творчої майстерності. У конкурентному освітньому середовищі у здобувачів освіти є мотивація до досягнення кращих результатів у навчанні. Саме тому створення умов для надання якісних освітніх послуг, що відповідають вимогам Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та Концепції реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», через формування оптимальної спроможної освітньої мережі Оратівської селищної ради є вимогою часу і одним із пріоритетних завдань.  
25 Березня, 2024 р., 14:15
У рамках всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», що тривала з 16 по 24 березня, у Оратівській публічній бібліотеці пройшла зустріч жінок Оратівщини з активною громадянською позицією, ініційована представницями групи «Сила жінок в єдності» Побережець Валентиною та Палюрою Ларисою. Зокрема, були серед учасниць місцеві поетеси, мами наших захисників, представниці внутрішньо переміщених осіб, працівниці закладів культури, представниці громадських організацій і селищної ради. 
21 Березня, 2024 р., 10:26
Свято встановлене ЮНЕСКО з метою вшанування поетів та просування літературної творчості. «Поезія, – говориться в рішенні ЮНЕСКО, – може стати відповіддю на найгостріші і найглибші духовні питання сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї широку суспільну увагу». В цей день люди мистецтва нагадують усім, що вірші — це живопис, який можна почути. Поезія - це культурне явище, що передає внутрішнє прагнення людини жити разом  з іншими, це головний засіб самоствердження особистості в творчості.
20 Березня, 2024 р., 08:47
У ході виконання завдань із забезпечення та захисту обороноздатності нашої держави, вживаються заходи з виявлення та локалізації деструктивних факторів, що можуть негативно вплинути на стан їх захищеності.
19 Березня, 2024 р., 11:33
18 березня відбулася робоча нарада з питань організації благоустрою населених пунктів нашої громади. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка зазначив, що питання благоустрою на постійному контролі у селищній раді, але особливо актуальним є зараз. Учасники наради обговорили проблеми і узгодили план дій по кожному старостинському округу у кожному населеному пункту. Першочергово увага приділяється упорядкуванню чи ліквідації сміттєзвалищ, зокрема стихійних, прибиранню територій загального користування, кладовищ і пам’ятних місць. Також потребується розчищення від порослі територій вулиць та грейдерування доріг, де це необхідно. Акцентувалася увага на обов’язковому впорядкуванні прилеглих територій відповідних установ та підприємств, а також прилеглих територій домогосподарств.
18 Березня, 2024 р., 13:49
17 березня   вихованці Оратівської музичної школи блискуче продемонстрували свої музичні та акторські вміння на II Міжнародному багатожанровому фестивалі талантів ART WINGS, який відбувся у місті Вінниці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь