Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

26 Березня, 2024 р., 09:37
19 Березня, 2024 р., 16:04
У квітні 2024 року відбудеться перезапуск функціонування культурно- пізнавального та паломницького маршруту «Camino Podolico», який на сьогодні сполучає Вінницю з Кам’янець-Подільським через Бар та створений за моделлю Шляхів святого Якова, що проходять через усю Європу та ведуть до міста Сантьяго-де-Компостелла в Іспанії. Проходження зазначеного шляху може бути дієвою формою психологічного та фізичного відновлення військовослужбовців, ветеранів і їх сімей.
19 Березня, 2024 р., 10:09
Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Рада молодих юристів України, Київська Мала академія наук учнівської молоді, за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, та за підтримки Міністерства молоді та спорту України організовують щорічний Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього», який відбуватиметься з 29 лютого по 30 квітня 2024 року. Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб, виявлення проблемних питань юридичної освіти та шляхи їх вирішення, залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні, залучення молодих науковців до інтеграції юридичної освіти в європейський освітній простір, професійна орієнтація школярів, аналітика питання підвищеної популярності професії юриста у абітурієнтів. До участі запрошуються учні загальноосвітніх навчальних закладів, студенти закладів вищої освіти, викладачі закладів вищої освіти до 35 років.
14 Березня, 2024 р., 11:21
Почався відбір заявок на грантову програму для ветеранів – до 1,5 млн грн на розвиток бізнесу
14 Березня, 2024 р., 11:12
На Вінниччині триває реалізація грантової програми для ветеранів та їх подружжя. Учасники бойових дій, члени їх сімей та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати грант на започаткування або розвиток власної справи. Програма передбачає виділення 250 тис грн, 500 тис грн або 1 млн грн.
08 Березня, 2024 р., 18:50
Прес-реліз  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь