Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

23 Лютого, 2024 р., 16:11
23 лютого на черговій 50 сесії обласної Ради депутати проголосували за низку рішень, направлених на допомогу Збройним Силам України та підтримку військових.
23 Лютого, 2024 р., 08:15
22 лютого заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка і начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Федір Барановський отримали ключі від нового шкільного автобуса, що поповнить автопарк нашої громади. Варто зазначити, що новий транспорт обладнаний підйомниками для учнів, які пересуваються на кріслах колісних. Це допоможе забезпечити безбарʼєрний доступ до освіти всім дітям.
22 Лютого, 2024 р., 08:53
На нараді зі старостами і головними спеціалістами відділу з питань організації надання адміністративних послуг новопризначений начальник 7 відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Анатолій Шпильовський приділив увагу співпраці з органами місцевого самоврядування. Обговорили основні аспекти забезпечення оповіщення військовозобов’заних у Оратівській селищній територіальній громаді. Наголошено на необхідності ведення якісного обліку військовозобов’язаних у старостинських округах. Зокрема, для уточнення облікових даних військовозобов’язаних, які заброньовані, чи з певних причин мають право на відстрочку від призову тощо.
22 Лютого, 2024 р., 08:47
На нараді із старостами і головними спеціалістами відділу з питань організації надання адміністративних послуг виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова акцентувала увагу на важливості ефективної і професійної організації роботи  у старостинських округах для забезпечення жителів громади якісними і своєчасними послугами безпосередньо у населених пунктах. Основна мета – методична, організаційна і практична допомога у забезпеченні виконання посадовими особами визначених законодавством функціональних повноважень на належному рівні.
22 Лютого, 2024 р., 08:45
На робочій нараді, проведеній 20 лютого виконуючою обов’язки Оратівського селищного голови, секретарем селищної ради Лесею Ларіоновою, з керівниками комунальних підприємств і структурних підрозділів селищної ради обговорили основні проблемні питання, що стосуються життєдіяльності громади, враховуючи актуальність організації роботи кожної галузі.
22 Лютого, 2024 р., 08:42
Наші воїни – це могутня і непереможна сила, яка стримує ворога на фронті. Тож Оратівська селищна рада спрямовує і фінансові ресурси з бюджету громади, і залучає депутатів, підприємців, небайдужих громадян для допомоги нашим захисникам. Зокрема, у підрозділи, де несуть службу наші земляки.
21 Лютого, 2024 р., 10:44
21 лютого – Міжнародний день рідної мови,  проголошений у листопаді 1999 року на генеральній конференції ЮНЕСКО для підтримки мовного та культурного різноманіття та багатомовності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь