Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

05 Грудня, 2023 р., 09:58
У грудні  Держпраці розпочинає інформкампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану.
04 Грудня, 2023 р., 11:23
«Єдинники» мають обов'язок застосовувати РРО/ПРРО ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що платники податків (крім першої групи спрощеної системи оподаткування) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО. Наголошуємо, що інформація щодо складності використання РРО/ПРРО у своїй діяльності та фіскалізації через них отриманих доходів є вигадкою недоброчених суб'єктів господарювання. Звертаємо увагу всіх платників податків, що добровільне виконання вимог законодавства у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, зокрема Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», вбереже від додаткових витрат у вигляді штрафних (фінансових) санкцій. 
29 Листопада, 2023 р., 11:23
Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, Український культурний фонд розпочав прийом заявок на грантову програму "Культура без бар'єрів".
28 Листопада, 2023 р., 15:47
29 листопада в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у південних областях місцями 25 м/с; в західних областях вночі хуртовини, на дорогах ожеледиця; в Закарпатській, Львівській, Волинській, Рівненській областях значний сніг; в північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях вночі та вранці, в Сумській та Харківській областях вдень значні мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях вночі та вранці значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий).
27 Листопада, 2023 р., 14:51
У вітряну погоду контролюйте наявність тяги в димових та вентиляційних каналах
24 Листопада, 2023 р., 08:19
Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. Тому Мінсоцполітики працює над удосконаленням механізму її призначення, забезпеченням дієвої підтримки і допомоги для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, а також сприянням їх інтеграції у нових громадах:
24 Листопада, 2023 р., 08:17
Для того, щоб кожна родина, яка обігріває в зимовий період своє житло дровами чи вугіллям, могла впевнено пройти зимовий період, Уряд ухвалив рішення, яке суттєво підвищить допомогу на придбання твердого пічного палива для тих, хто потребує такої підтримки. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь