Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

13 Вересня, 2023 р., 11:30
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України на виконання пункту 17 протоколу наради від 07.07.2023 під головуванням Прем’єр - міністра України Шмигаля Д. А. щодо залучення будівельних компаній/фахівців для виконання робіт з відновлення пошкоджених/зруйнованих об’єктів нерухомого майна житлового призначення внаслідок підриву греблі Каховської гідроелектростанції в результаті збройної агресії російської федерації, а також необхідності подати інформацію щодо компаній, які можуть за запитом осіб, що отримали від держави компенсацію за пошкоджене/ зруйноване житло, виконувати відповідні види будівельних робіт за прямими договорами, у тому числі шляхом створення відповідної цифрової платформи, надісланого листом Кабінету Міністрів України від 11.07.2023 № 21570/0/1-23, в межах компетенції повідомляє.
12 Вересня, 2023 р., 08:24
Статистичне пілотне опитування про зайнятість та безробіття українців уперше проходить в онлайн-форматі. Це важливий крок у масштабній трансформації Держстату, яка дасть змогу отримувати інформацію в реальному часі, швидко її аналізувати й обробляти. Тож українці віком від 15 років зможуть долучитися до опитування в зручний час просто зі смартфона з будь-якої країни світу. 
12 Вересня, 2023 р., 08:07
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.
08 Вересня, 2023 р., 11:52
10.09.2023 року ТОВ «Агробуд» буде використовувати дрони для обробітку соняшника на території смт Оратів, с. Новоживотів, а саме послуги ТОВ «Кеардфілд» по наданню та керуванням БПЛА Гексакоптер Т-16 в темну пору (ніч)
07 Вересня, 2023 р., 14:48
 Німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.  Програма спрямована на підвищення конкурентоспроможності економіки України, покращення інституційних та регуляторних умов на національному та місцевому рівнях, завдяки яким малі та середні підприємства можуть скористатися новими економічними перспективами, які пропонує Угода про асоціацію з ЄС. В рамках третьої хвилі Програми (05-18 вересня 2023 року) мікропідприємці, які зареєстровані та провадять діяльність в Україні, крім тимчасово окупованих територій можуть отримати грант на відновлення та розвиток своєї діяльності в сумі до 4000 євро. Повний перелік критеріїв прийнятності мікропідприємств, перелік КВЕДів та деталі подачі заявки можна переглянути на сайті ініціативи Програма Грант від EU4Business для мікробізнесу (microgrants.bdf.gov.ua). Відео-інструція Грант від EU4Business для мікробізнесу! - YouTube.
07 Вересня, 2023 р., 10:16
Приватне акціонерне товариство «Зернопродукт МХП» (скорочене найменування – ПрАТ «Зернопродукт МХП»; код ЄДРПОУ 32547211; юридична адреса: 08800, Київська область, Обухівський район, м. Миронівка, вул. Елеваторна, 1; тел.: +38 (067) 403 47 69; ел. пошта: [email protected]) повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для Промислового майданчика ПрАТ «Зернопродукт МХП», що знаходиться за адресою: 22616 Вінницька область, Вінницький район, с. Скала, вул. Нагірна, 23а.
07 Вересня, 2023 р., 10:14
Приватне акціонерне товаристово (скорочене найменування – ПрАТ «Зернопродукт МХП», код ЄДРПОУ 32547211, юридична адреса: Україна, 08800, Київська область, Обухівський район, місто Миронівка, вул. Елеваторна, буд. 1, тел.: (067) 403 47 69, ел. пошта: [email protected]) повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для Промислового майданчика, що знаходиться за адресою: 22630 Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Велика Ростівка, вул. Щаслива, 20.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь