Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

01 Листопада, 2023 р., 11:33
Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії.
01 Листопада, 2023 р., 08:12
Юристи системи БПД допоможуть підліткам з 14 років звернутися до суду щодо неналежного батьківського виховання
30 Жовтня, 2023 р., 15:41
 19 жовтня 2023 року в м. Києві відбулась презентація посібника «Як впровадити програму стажування для молоді?» (далі – Посібник), який розробила команда Міжнародний республіканський інститут «IRI Ukraine» для органів місцевого самоврядування на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування у громадах в межах програми USAID «Мріємо та діємо». Посібник містить наступні покрокові інструкції та рекомендації для органів місцевого самоврядування, як впровадити програму стажування для молоді: Крок 1. Визначення потреб і спроможності ОМС, портрета стажера і підготовка до запуску програми стажування; Крок 2. Анонс програми стажування та відбір учасників і учасниць; Крок 3. Проведення програми стажування; Крок 4. Завершення та оцінювання програми стажування. Інформацію щодо Посібника та його завантаження можливо отримати за наступним посиланням: https://iri.org.ua/navchalni-resursy/yak-vprovadyty-prohramu- stazhuvannya-dlya-molodi-posibnyk-dlya-orhaniv-mistsevoho.
30 Жовтня, 2023 р., 15:09
Філія «Іллінецьке лісове господарство»          ДП «Ліси України» повідомила, що має можливість реалізувати для населення та соціально значущих об’єктів територіальної громади  деревину дров’яну.  На опалювальний період 2023/2024 років (жовтень 2023 року –  квітень 2024 року) для  громади виділені фонди становлять 1190 м3  – по 170 м3 на кожен місяць.
26 Жовтня, 2023 р., 14:09
Всеукраїнський радіодиктант був започаткований у 2000 році командою Українського Радіо і з того часу став найбільшим україномовним флешмобом. Головна мета події — не перевірити грамотність учасників, а об'єднати українців і знавців української мови по всьому світу.
25 Жовтня, 2023 р., 09:02
Цей крок має стати важливим інструментом для запобігання корупції, посадовим зловживанням та іншим порушенням у сфері етики та комплаєнсу.
25 Жовтня, 2023 р., 08:55
Вступ на широку галузь із пізнішим вибором спеціальності, регульований термін навчання, фокус на денній формі.  Уряд підтримав законопроєкт

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь