Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

12 Грудня, 2023 р., 09:04
Кіберполіція закликає громадян не спокушатися на пропозиції легкого заробітку в інтернеті: аферисти пропонують передивлятися короткі відео та ставити «лайки» у популярних соціальних мережах за гроші. Не поспішайте виконувати вказівки незнайомців та надавати конфіденційну інформацію або переказувати гроші на рахунки сторонніх осіб.
06 Грудня, 2023 р., 10:27
Спеціально для споживачів Вінницька філія «Газмережі» створила інфогід з актуальних питань щодо розподілу газу.
05 Грудня, 2023 р., 09:58
У грудні  Держпраці розпочинає інформкампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану.
04 Грудня, 2023 р., 11:23
«Єдинники» мають обов'язок застосовувати РРО/ПРРО ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що платники податків (крім першої групи спрощеної системи оподаткування) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО. Наголошуємо, що інформація щодо складності використання РРО/ПРРО у своїй діяльності та фіскалізації через них отриманих доходів є вигадкою недоброчених суб'єктів господарювання. Звертаємо увагу всіх платників податків, що добровільне виконання вимог законодавства у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, зокрема Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», вбереже від додаткових витрат у вигляді штрафних (фінансових) санкцій. 
29 Листопада, 2023 р., 11:23
Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, Український культурний фонд розпочав прийом заявок на грантову програму "Культура без бар'єрів".
28 Листопада, 2023 р., 15:47
29 листопада в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у південних областях місцями 25 м/с; в західних областях вночі хуртовини, на дорогах ожеледиця; в Закарпатській, Львівській, Волинській, Рівненській областях значний сніг; в північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях вночі та вранці, в Сумській та Харківській областях вдень значні мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях вночі та вранці значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий).
27 Листопада, 2023 р., 14:51
У вітряну погоду контролюйте наявність тяги в димових та вентиляційних каналах

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь