Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

13 Січня, 2024 р., 19:30
14 січня в Оратівській селищній територіальній громаді оголошено днем жалоби. Оратівщина зустрічає «На щиті» захисника України Сосновського Сергія Валентиновича.
12 Січня, 2024 р., 18:20
Оратівська громада оплакує знову важку втрату нашого Героя – ЛИСАКА Юрія Дмитровича, 28.04.1977 року народження, із села Угарове.
12 Січня, 2024 р., 14:09
Робота Оратівської селищної територіальної громади на допомогу військовим не припиняється.
10 Січня, 2024 р., 20:15
Страшна хвороба забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського оккупанта. Сергій Валентинович  Сосновський, народився 15.12.1986 року в с. Мервин.
10 Січня, 2024 р., 09:56
На робочій нараді 9 січня головуюча Леся Ларіонова акцентувала увагу на необхідності постійно допомагати Збройним Силам України. Зокрема, після затвердження звіту про виконання бюджету громади за підсумками 2023 року за рахунок коштів вільного залишку військовим частинам будуть виділені кошти відповідно до селищних програм. Водночас перший заступник селищного голови Ігор Барський зауважив, що підтримка військових за рахунок бюджетних коштів звичайно у пріоритеті, але працівники селищної ради, її підприємств, установ і організацій теж не залишаються осторонь і щомісячно спрямовують частину свого заробітку на військові потреби. Так у грудні минулого року зібрані 24 тис грн були передані для придбання дизельного акумулятора вартістю 30 тис. грн. Наші сільгоспвиробники і підприємці постійно надають різнопланову допомогу військовим. Також Леся Ларіонова повідомила, що батько загиблого Захисника Миколи Кравцова із власної пенсії передав 2 тис грн громадській організації «Спілка солдатських матерів Оратівщини» для підтримки наших воїнів. Участь кожного надзвичайно важлива для наближення нашої Перемоги.
10 Січня, 2024 р., 09:54
На робочій нараді, що 9 січня цього року провела з керівниками відділів, управлінь та підприємств, установ, організацій селищної ради виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова, обговорили питання стану доріг у зв’язку з погіршенням погодних умов. Наразі критичної ситуації немає. Автомобільні дороги загального користування місцевого значення обслуговуються ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області". Дорожнє покриття на вулицях селища розчищається від снігу КП «Оратівкомунсервіс». Як проінформував заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка, усі під’їзні шляхи до сіл громади прогорнуті. Оскільки  Оратівкомунсервіс не має достатньо техніки аби оперативно чистити дороги у селах громади, залучається техніка агропідприємств – орендарів землі. На жаль,  зауважив Сергій Сливка, не всі сільгоспвиробники, підприємці на місцях ідуть на співпрацю у вирішенні цього питання. Але ситуація контрольована, питання вирішуються щоб забезпечити доступність до інфраструктури і комфорт жителів громади.
10 Січня, 2024 р., 09:51
9 січня 2024 року відбулася робоча нарада з керівниками відділів, управлінь та підприємств, установ, організацій селищної ради. Загальнонаціональною хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих внаслідок війни росії проти України.
06 Січня, 2024 р., 21:20
Ми всі віримо у Перемогу над рашизмом. Задля її наближення кожен справжній патріот України допомагає як може.
05 Січня, 2024 р., 14:42
У перші дні нового року у селі Чернявка сталася пожежа. Ввечері 3 січня близько 22 години спалахнула будівля каплиці великомученика Димитрія Солунського на території сільського кладовища. Ймовірною причиною пожежі, за інформацією ДСНС, може бути підпал. Проте остаточно причину загоряння встановлять компетентні органи після проведення слідства. З цією метою на місце події прибули представники поліції та бригада енергетиків.
02 Січня, 2024 р., 16:20
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ОРАТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ !!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь