Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

23 Грудня, 2023 р., 20:39
Їх 58..58 Ангелів, які віддали найдорожче-своє життя, за кожного з нас, за віру, за правду, за наше майбутнє, за Україну. Кожен Ангел нашого Небесного війська це біль одна на всіх...біль кожного жителя громади.  Напередодні Різдва біля Алеї слави наших Героїв  було прикрашено символічну   Різдвяну ялинку.  За ініціативи Центру культури та дозвілля Оратівської селищної ради  в смт Оратів  була проведена символічна передріздвяна акція  ,,Навіки в небі ... Ангели наші".   Завдяки цій патріотично-виховній акції  ялинку прикрасили 58 Ангелятами , які були  виготовлені руками діток Оратівського ліцею. Дякуємо, Вікторії Анатоліївній , вчителю трудового навчання та учням 5-Б, 5- В, хлопчикам 6-А, 6-Б, 8-В, дівчаткам 8-Б та учням 9-Б. Дякуємо, кожній учениці та учню за їх старанність та відповідальність, за їх дитячі хвилювання, адже перед ними стояло досить відповідальне завдання: створити кожному Герою Ангелочка.  Саме дитячими руками, дитячими очима, дитячими вустами, дитячою душею, дитячою наївністю виражається уся біль нашої громади. Пишаємося кожним маленьким патріотом нашого рідного краю! Дякуємо працівникам Публічної бібліотеки Оратівської селищної ради, які долучилися до акції, пофарбували Ангелочки та допомогли прикрасити Різдвяну ялинку наших Героїв. Дякуємо, працівникам комунгоспу, які недивлячись на сніг та дощ прикрасили ялинку. Дякуємо, Ковтун В.І. за допомогу та підтримку в організації цієї патріотичної акції!
22 Грудня, 2023 р., 18:12
23 грудня в Оратівській селищній територіальній громаді оголошено днем жалоби. Оратівщина зустрічає «На щиті» захисника України Романенка Олександра Вікторовича.
22 Грудня, 2023 р., 09:34
Відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, голова – Сергій Шевчук. Начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення селищної ради Галина Созда та начальник відділу освіти, молоді та спорту Федір Барановський проінформували членів комісії щодо запропонованих для розгляду питань про передачу комунального майна. Зокрема, пропонується передача твердопаливного котла УКР Термо та циркуляційних насосів, які знаходяться у колишньому приміщенні школи с. Сологубівка, що є комунальною власністю селищної територіальної громади, в оперативне управління відділу житлово-комунального господарства, екології, містобудування та архітектури Оратівської селищної ради.
22 Грудня, 2023 р., 09:34
У ході підготовки до 54 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, голова – Валерій Новодворський, та комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, голова – Сергій Шевчук.
22 Грудня, 2023 р., 09:32
На засіданні постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, голова – Олег Галушка,  розглянули одне із найважливіших питань життєдіяльності нашої громади - проєкт бюджету Оратівської селищної територіальної громади на 2024 рік. Робоча група у складі фахівців управління фінансів селищної ради, головних розпорядників бюджетних коштів, за участю голів усіх постійних комісій селищної ради детально працювали над формуванням проєкту основного фінансового документу територіальної громади на наступний рік. Тож у ході засідання учасники детально обговорили особливості його формування як за доходами, так і за видатками.
22 Грудня, 2023 р., 06:23
Своє професійне свято відзначають герої енергетичного фронту. Від їхнього професіоналізму та сумління залежить стабільна робота економіки та якість побуту наших громадян.
20 Грудня, 2023 р., 16:13
19 грудня заступник Оратівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка провів нараду з головними спеціалістами з питань організації надання адміністративних послуг.
20 Грудня, 2023 р., 10:02
Страшна звістка болем втрати і горя огорнула Оратівську територіальну громаду. Герой Оратівського краю Романенко Олександр Вікторович повертається «На щиті»  в село Чагів, малу батьківщину його батьків Валентини Миколаївни і Віктора Олександровича.
19 Грудня, 2023 р., 13:17
Вся Оратівська громада обурена небаченим досі і непідвладним людській свідомості вандалізмом. 18 грудня на кладовищі села Новоживотів зловмисником було здійснено наругу над портретами Героїв-захисників, які віддали життя за кожного з нас. Вони полягли на полі бою з ворогом, що зазіхнув на нашу землю. І якийсь негідник осмілився не лише осквернити своєю присутністю святе місце, де спочивають воїни Небесного війська і могили їх рясно окроплені гіркими сльозами згорьованих матерів, вдів, сиріт, а по-варварськи потривожити їх спокій. Були зірвані і побиті рамки портретів, понівечені, і розкидані світлини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь