Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

27 Березня, 2024 р., 08:22
Нині в Україні триває процес системної трансформації освітньої сфери для забезпечення нової якості освіти на всіх рівнях. Навчання у повнокомплектному закладі освіти сприяє набуттю учнями навичок спілкування у колективі однолітків, формуванню лідерських якостей, дає можливість повноцінного розвитку здібностей та творчої майстерності. У конкурентному освітньому середовищі у здобувачів освіти є мотивація до досягнення кращих результатів у навчанні. Саме тому створення умов для надання якісних освітніх послуг, що відповідають вимогам Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та Концепції реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», через формування оптимальної спроможної освітньої мережі Оратівської селищної ради є вимогою часу і одним із пріоритетних завдань.  
25 Березня, 2024 р., 14:15
У рамках всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», що тривала з 16 по 24 березня, у Оратівській публічній бібліотеці пройшла зустріч жінок Оратівщини з активною громадянською позицією, ініційована представницями групи «Сила жінок в єдності» Побережець Валентиною та Палюрою Ларисою. Зокрема, були серед учасниць місцеві поетеси, мами наших захисників, представниці внутрішньо переміщених осіб, працівниці закладів культури, представниці громадських організацій і селищної ради. 
21 Березня, 2024 р., 10:26
Свято встановлене ЮНЕСКО з метою вшанування поетів та просування літературної творчості. «Поезія, – говориться в рішенні ЮНЕСКО, – може стати відповіддю на найгостріші і найглибші духовні питання сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї широку суспільну увагу». В цей день люди мистецтва нагадують усім, що вірші — це живопис, який можна почути. Поезія - це культурне явище, що передає внутрішнє прагнення людини жити разом  з іншими, це головний засіб самоствердження особистості в творчості.
20 Березня, 2024 р., 08:47
У ході виконання завдань із забезпечення та захисту обороноздатності нашої держави, вживаються заходи з виявлення та локалізації деструктивних факторів, що можуть негативно вплинути на стан їх захищеності.
19 Березня, 2024 р., 11:33
18 березня відбулася робоча нарада з питань організації благоустрою населених пунктів нашої громади. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка зазначив, що питання благоустрою на постійному контролі у селищній раді, але особливо актуальним є зараз. Учасники наради обговорили проблеми і узгодили план дій по кожному старостинському округу у кожному населеному пункту. Першочергово увага приділяється упорядкуванню чи ліквідації сміттєзвалищ, зокрема стихійних, прибиранню територій загального користування, кладовищ і пам’ятних місць. Також потребується розчищення від порослі територій вулиць та грейдерування доріг, де це необхідно. Акцентувалася увага на обов’язковому впорядкуванні прилеглих територій відповідних установ та підприємств, а також прилеглих територій домогосподарств.
18 Березня, 2024 р., 13:49
17 березня   вихованці Оратівської музичної школи блискуче продемонстрували свої музичні та акторські вміння на II Міжнародному багатожанровому фестивалі талантів ART WINGS, який відбувся у місті Вінниці.
18 Березня, 2024 р., 08:07
Служба зайнятості всіляко сприяє професійній самореалізації учасників бойових дій. Зокрема реалізовується ряд програм, що передбачають мікрогранти на започаткування чи розвиток власної справи, фінансову підтримку роботодавців, які працевлаштовують відповідні категорії громадян, профорієнтацію і навчання (перепідготовку, підвищення кваліфікації). Програми спрямовані на підтримку учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей.
18 Березня, 2024 р., 08:05
У суботу 16 березня вкотре працівниками Центру культури та дозвілля селищної ради було організовано та проведено благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України! Концерт, який у мелодіях і словах відтворив біль, віру і надію кожного українця! Кожен із учасників прагнув показати силу та міць українського народу і вкотре нагадати кожному оратівчанину про СИЛУ НАШОГО НЕЗЛАМНОГО КРАЮ! Кожна пісня відгукнулася теплом у наших серцях!
15 Березня, 2024 р., 13:45
Сфера комунального господарства завжди була і залишається вагомою у житті суспільства, адже забезпечує життєво важливі потреби громадян і належне функціонування всіх галузей господарства. Охайні вулиці, вода, вчасно вивезені побутові відходи - все це необхідне кожній людині незалежно від того, де вона проживає. Тому люди, віддані своїй справі, щодня роблять усе можливе для надання споживачам необхідних і якісних послуг, забезпечення життєдіяльності громади.
14 Березня, 2024 р., 08:14
Це день вшанування мужності та героїзму  захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, які  за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь