Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

18 Березня, 2021 р., 14:35
Згідно розпорядження Оратівського селищного голови  від 17 березня 2021 року № 40, в громаді проводитиметься двомісячник благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів територіальної громади. Цим розпорядженням затверджені  заходи, що будуть здійснюватись протягом двомісячника благоустрою. У зв’язку з цим Оратівська селищна рада звертається до керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності, закладів торгівлі та сфери послуг, громадян, розпочати роботи по прибиранню прилеглих територій від сміття, бур’янів, гілля дерев. Багато громадян ще зберігають свої будівельні матеріали (пісок, гравій, цеглу, тощо) біля доріг, що є порушенням правил благоустрою. Велике прохання -прибрати з вулиці будівельні матеріали. Просимо з розумінням ставитись до правил благоустрою .  Давайте разом  для себе робити наше селище та села чистішими, красивішими, охайнішими. Якщо кожен з нас буде дбати про рідне селище та села, берегти те, що вже зроблено то вони будуть тільки покращуватись.
18 Березня, 2021 р., 10:44
Позачергова 5 сесія 8 скликання Оратівської селищної ради зрештою відбулася з третьої спроби 16.03.2021 року. До цього були розпорядження про скликання 3-го та 5-го березня 2021 року (вони оприлюднені на офіційному сайті), але 14 депутатів від «Української стратегії Гройсмана», «За майбутнє» та «Слуга народу» не з’являлися у повному складі. 
17 Березня, 2021 р., 15:22
Оратівська селищна рада пропонує розглянути варіанти озеленення та благоустрою територій в межах смт Оратів.
17 Березня, 2021 р., 11:27
16 березня  продовжено роботу пленарного засідання  позачергової 5 сесії селищної ради 8 скликання.  В порядку денному було винесено 53 питання, з них розглянуто та прийнято 40, а саме:
17 Березня, 2021 р., 10:11
15 березня 2021 року, Оратівською селищною радою був організований перший в цьому сезоні захід з благоустрою території нашої громади. І розпочали її працівники КП «Оратівкомунсервіс» з найвіддаленішого від центру громади  Кожанського старостинського округу. Активну участь в заходах з благоустрою прийняли і жителі с. Кожанки на чолі з старостою села Миколою Вікторовичем Рабцем.  Потрібно зауважити, що в Кожанці ситуація з розчисткою узбіччя дороги давно потребувала допомоги зі сторони, бо власними силами сільського голови чи старости справитись було практично неможливо. В ході благоустрою було вирубано поросль на узбіччі дороги  та  здійснено підрізку дерев, які заважали проїзджій частині. Загалом на проведенні благоустрою працювали 30 чол.  очищено близько 2 км під’їзної дороги та 2 км вздовж вулиць по селі.
16 Березня, 2021 р., 14:02
Звертаємо Вашу увагу на те, що за даними газопостачальних організацій в січні тариф на газ становив 9,896 грн.  Тому в зв’язку з підняттям тарифів органами соціального захисту населення було проведено перерахунок житлових субсидій з січня 2021 року.
15 Березня, 2021 р., 14:24
В наш нелегкий час, важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.  Оратівська  селищна рада висловлює найщирішу вдячність за розуміння та матеріальну підтримку в придбанні мікроавтобуса та спецодягу  для працівників КП «Оратівкомунсервіс» , а саме: Бурлаці Станіславу Васильовичу, Шевчуку Володимиру Володимировичу, Токарчуку Володимиру Петровичу, Кириленку Віталію Олексійовичу.
04 Березня, 2021 р., 14:08
Про депутатську відповідальність і байдужість…
01 Березня, 2021 р., 09:04
27 лютого 1932 року, рівно 89 років тому, Постановою 4-ї позачергової сесії ВУЦВК ХІІ скликання, разом із ще чотирма областями, була утворена Вінницька область. До її складу тоді увійшла 71 адміністративно-територіальна одиниця: два міста обласного підпорядкування (Вінниця, Бердичів) та 69 районів сучасних Хмельницької, Вінницької та частини Житомирської областей. Її територія займала 5 млн 249 тис. га землі, на якій проживало 5,1 млн осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь