Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

01 Березня, 2021 р., 09:04
27 лютого 1932 року, рівно 89 років тому, Постановою 4-ї позачергової сесії ВУЦВК ХІІ скликання, разом із ще чотирма областями, була утворена Вінницька область. До її складу тоді увійшла 71 адміністративно-територіальна одиниця: два міста обласного підпорядкування (Вінниця, Бердичів) та 69 районів сучасних Хмельницької, Вінницької та частини Житомирської областей. Її територія займала 5 млн 249 тис. га землі, на якій проживало 5,1 млн осіб.
01 Березня, 2021 р., 08:09
28.02.2021 р в спортивному залі ЗОШ І-ІІІ ст. с.Човновиця відбувся турнір Оратівської селищної ради з настільного тенісу серед чоловіків приурочений Дню пам'яті Героям Небесної Сотні. В змаганнях приймали участь 8 учасників. І місце - Прилуцький Іван (смт Оратів); ІІ місце- Цимбалюк Сергій (с.Човновиця) ІІІ місце- Рябоконь Ігор (Тетіїв) Призери змагань нагороджені спортивними сувенірами, медалями та грамотами організаторів змагань.
25 Лютого, 2021 р., 11:10
Двадцять третього лютого, відбулась робоча нарада селищного голови з новообраними старостами селищної ради.
23 Лютого, 2021 р., 08:20
Вчора, 22 лютого, відбулася робоча нарада селищного голови з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів селищної ради. Одним із перших було обговорено питання підготовки до робочої наради із новопризначеними старостами, а також підготовку до  засідання виконавчого комітету селищної ради. В зв'язку з тим, що довгий час депутати не могли дійти згоди щодо формування персонального складу виконавчого комітету, зібралася велика кількість питань, що потребують негайного розгляду.
22 Лютого, 2021 р., 13:16
Програма «Велика реставрація» з відновлення визначних історичних пам’яток та об’єктів культурної спадщини розрахована на декілька років і передбачатиме різні системи фінансування, зокрема державно-приватне партнерство. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час інтерв’ю українським телеканалам у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура».
22 Лютого, 2021 р., 13:13
Володимир Зеленський у своїй передвиборчій програмі пообіцяв відновити аеропорти у кожному обласному центрі.
19 Лютого, 2021 р., 16:51
«EU Study Days» (Єврошколи) - освітній проект, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз. Це проект Представництва Європейського Союзу в Україні, який здійснюється Українським освітнім центром реформ.
19 Лютого, 2021 р., 15:15
На центральній площі селища 19 лютого  відбувся захід приурочений  пам’яті загиблих учасників Революції гідності та загиблих в зоні АТО/ООС. В мітингу взяли участь працівники установ та організацій смт Оратів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь