Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

29 Грудня, 2020 р., 16:15
Сьогодні фолькльорний колектив «Вербиченька» Вербівського сільського клубу  завітали до Оратівської селищної ради та привітали селищного голову  Лошак Галину Василівну і колектив селищної ради  з прийдешнім Новим роком.
29 Грудня, 2020 р., 10:14
Від ваших свідомих дій, турботи про себе та відповідального ставлення до оточення залежить весь світ.
28 Грудня, 2020 р., 13:28
Ми всі завжди чекаємо на новорічно-різдвяні свята, адже це час зустрічей із друзями, близькими й рідними. Особливо це актуально в часи пандемії COVID-19, коли ми максимально обмежили всі контакти й довго могли залишатися в ізоляції.
28 Грудня, 2020 р., 10:36
Український інформаційно-видавничий центр "ГАЛАКТИКА" інформує про Національний проєкт "РОДИННА СЛАВА УКРАЇНИ".
28 Грудня, 2020 р., 10:22
24 грудня 2020 року в приміщенні адмінбудинку №1 Оратівської районної Ради  відбулась позачергова 3 сесія селищної ради 8 скликання, у роботі якої взяли участь 25 депутатів  та селищний голова. На порядок  денний було винесено такі питання, а саме:
22 Грудня, 2020 р., 10:10
21 грудня 2020 року  за сприяння « Благодійного фонду « МХП - громаді», депутата Верховної Ради О. Мейдича та депутатів селищної ради від ВО «Батьківщина» центральній районній лікарні передано 150 захисних костюмів, 3 пірометри, модульний монітор пацієнта, 2 ультрафіолетові бактерицидні рециркулятори. Всього допомогу надано вартістю 100 тис. грн.
16 Грудня, 2020 р., 17:26
У цьому заголовку поставлено три крапки. Бо дійсно, чим керуватися: Законом чи емоціями,  амбіціями чи особистими переконаннями – це питання риторичне та  важливе для кожного, а надто – для тих, хто наділений довірою людей  – депутатів ради. Особливо гостро воно стояло вчора перед  депутатами Оратівської селищної ради, адже вони мали вирішити 52 питання, що були внесені на розгляд пленарного засідання позачергової 2 сесії селищної ради 8 скликання. На щастя, більшістю, а саме 14 голосами, у деяких випадках  окремі питання набирали і більше, вдалося розглянути і прийняти рішення із  45 питань порядку денного. Сім питань, що стосувались освіти та культури, було перенесено на розгляд наступної сесії ради, яку заплановано провести до 25 грудня поточного року. Перенесені не тому, що були не готові, а тому що постійна комісія з гуманітарних питань на чолі із депутатом Дубінецькою М. В., їх без поважних на те причин не розглянула. Хоча,  проєкти рішень 2 сесії селищної ради були завчасно напрацьовані та оприлюднені 11-12 грудня на нашому офіційному вебсайті і всі депутати, в тому числі голови і члени постійних комісій, а також не депутати мали реальну можливість із ними ознайомитись, вивчити  і, у разі потреби, внести свої пропозиції, а постійні комісії – надати рекомендації та висновки. До речі, більшість постійних комісій так  і вчинила.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь